19.9.09

SALAM ADILFITRI

Salam aidilfitri pada semua blogger2....rase2nye memang dh lama x update blog..bz tahap gaban dahhh..banyak yg kena settle..so skrg kire dh settle smua keje kek opis...cuma japkan nak packing barang nak balik kg...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITI
MAAF ZAHIR BATIN
DARI
AMOI,JAAFAR,HANAFI,SYADDAD

ako akan bercuti selama seminggu..eikkk cuti ke ako???cuti2 pong kena on hp(company punye dh) kalu ade pe2 hal pasti ako org pertama yg diorang call..emmm iskkk pe nk buat dh keje ako mcm nie...

7.9.09

AYAM MASAK HALIA

Apakah menu masakan anda pada ari pertama pose?? ako ayam masak halia aarrr sebab utamanya memang peprite ako n lagi satukan senang je masak eikkk..En Jepp pong suka n anak2 senang nak makan...

emm ari nie penat sangat2 balik pong lambat banyak sangat2 keje hajat diati nk balik cepat apakan daya keje x settle lagi...rase2nye x de kena mengena pong tajuk diatas dengan ape yang ako tulis eikk ignore je aarrr

KEK BATIK, KUIH MELAKA

Nie semua kek n kuih yang ako wat masa awal2 pose...dengan semagatnye ako wat hehee sebab ako yang teringin sangat2 nak makan kek batik n kuih melaka...kek batik tu timbul rase keinginan nak makan bila tgk entry cik keboom... lagi pong anak2 ako suka sangat makan...
kek batik dah siap potong...
Kuih melaka

 

KEK COKLAT MOIST

Masa 31st Ogos merdeka days sempat aar kite wat kek coklat moist...coz anak sulungnye besday 26th ogos sibuk nak kek..untuk x hampakan dia ako wat aaarrr....saje2 untuk dia makan..happy sangat2 anak2 ako makan...lagi pong taun nie besday dia jatuh pada bulan pose x de aarr wat pe2 pong..saje suka2 lagi pong anak2 suka sangat makan kek coklat...tapi ako stim je kek nie x bakar pong...
Kek yang dipotong untuk berbuka pose

Emmm sedapppp...nak lagi


 Adik tetap cool n relex je makan

5.9.09

MALASNYE NAK KE DAPUR

Malasnye nk ke dapur hehehe huhuhukkk...nak quit laptop pong sayang sangat2..nampak naaa isteri En Jep nie kejap jeerr rajin..mula2 pose berkobar2 kukuiii22 masak skrang nie...????

x pe demi my lovely husband n kids tercinta i got to go....bai2 sayonara..slamat memasak pada yang masak..ari nie masak pe eikk???campak2 je aaar dh kul bape nie...k adiosss

PerluKah Ade PrasaaN Macam BAGUH SESANGAT2 Naaaaa

Perlu ke ade prasaan perasan diri tu macam baguh sesangat2??? meluat eikk ako keretor nie memang melambak2 dipasaran kadang2 client punye orang pong sama saje..dia rase dia je betol kite nie yang salah..eikk skali dapat kek bos ako dia x kire client besa ke x bantai je coz aset dia banyak..kot kalu ako yg wat mcm tu korang pikir mau x ako kena behenti keje???

rase2 eikk nk je ako wat..huhuhukkk tapi pikir balik ako nie kuli je bukan tuan punye syarikat..tapi memang hebat aarr bos ako tu x takut pong kehilangan contract berjuta2 bebbb....hahhaha jangan bonus x dapet taun nie sudah..ok bos adiossss....

4.9.09

NgaNtuk + MaLaS + SeJuk + TiDo ^_^

Ngantukkkkkkkkk + maleh + sejuk + tido....wawawahhhhhh bila aaar nk balik nie jan baru tunjuk kol 11.46am lama lagi siottt..ako busan dh lebih2 lagi sejuk2 nie...nak lelap je mata nie cepat aar kul 1 ako nk naik p tdo muuuaaaaahhhhh besanye mulut ako asyik nganga(betul ke ejaan nie) tolong betolkan... nape masa bulan pose kite asyik ngantuk n nak tdo je???? tolong jawab ade jawapan x dr dulu kini dan selamanye mcm tu aaar tiap2 taun....

Nape eikk jam ko lambat perpusing cepat2 aaar skiit..emmm ngantuk nieee..huhuhukkk....berikan ako semangat dh x larat dh nie cakap pong ngapu2 x tentu pasal nie...peace..

TeRpaDamNyE BloG LaMa....

Blog Baru??? Yes this is my new blog after i delete my old blog...emmm sedih tau tapi i got the reason why i doing like that...so ako mula menulis di bog yang baru nie..n ako x kisah pong kalu org kata nape lah nk padam..iskkk tapi ako heran n musykil coz ade gak org yg terlalu xtrem dgn blog hingga sanggup cari blog orang satu persatu..

Weiii..memang dh x do keje lain dh _ _ _ _ a nie asyik intrude blog org n then bg comment yang langsung x immature....eikkk langsung ako x kenan ntah aarr memang ako x welcome langsung..ntah apa motif ako x tau...tapi yang ako tau dia memang follow ako punya...pada rakan2 blogger ati2 ler dengan _ _ _ _ a sorang nie bukan setakat blog je malah segala mcm yg ade dlm internet nie....ako ingat dia nie mereng ade masalah jiwa... jiwa kosong jadi mcm tu aaarr...

what ever je lahhh..so ako akan buka lembaran baru memang ako malas nk cite banyak2 pe yang dah terjadi...

2.9.09

Salam Ramadhan

Just testing only.. Salam Ramadhan for all of blogger..love u all..