30.10.09

Ermmm...

Pernah ada rasa cinta antara kita

kini tinggal kenangan
ingin kulupakan semua tentang dirimu
namun tak lagi kan seperti dirimu
oh bintangku
 
 
Mak aaiii nape tibe2 ade feel gitu plakkk...x deee aaar saje2 ako layan lagu saleem nieee..best plak lagu nie...tapi cite dan lagu nie x de kena mengena dengan idup ako pong...aarrrr tapi mungkin ade kena mengena dengan"X boyfriend" ako kotttt....

huhuhukkk..huhukkk...Alhamdulilah ako bahagia dengan Mr Husband ako setelah berkali2 dikecewakan...Tinggal kenangan

I'm Alone..

Ari nie ako alone aaar nampaknye untill ahad nie...B pergi kursus ari nie hingga ahad baru balik...jap jeeee x lamakannnnnn...tapi in my heart is so long...rase sunyi sangat2 bila dia x de...hanya me n anak2...lagi terasa bila anak2 wat perangai tanya ayah dia mana...ermmmm...anak2 memang rapat dengan ayahnya

This morning time aku nak pergi keje dan B ako pong nak pergi kursus di penang...anak ako yang kecik ddad menangis sekuat2 atinya nak ikut...mula2 nak ikut ako pastu tengok ayah dia pakai baju lain (x pakai uniform keje) mula aaarr melalak kuat2 sambil peluk ayah dia...sedih plak ako tengok dia...iskkk.issskk.. tapi nak wat cam ner bukan p nak suka2 pergi kerana tugas...sabar jeerr aaarr.. pe2 pong ma doakan B selamat pergi dan balik...Misss U Baby...Aku Dia + Cinta

29.10.09

Shopping Weekend

Last sunday...emmm ari ahad pas aaar aku n B pergi window shopping jee..saje cuci2 mata just kami berdua je...ohohooo...bestnya coz lama x rase jalan berdua2 together hehehhe...anak2 tido so aku tinggalkan je aarr lagi pon ujan masa tu...rase2nye dah lama sangat x pergi Terminal One...kire2nya tempat tu pot masa kami cinta cintun dulu aaar memang slalu p sana tgk wayang, makan KFC,Mcdonald....

memang tersingkap aaar kenangan2 manis masa bercinta dulu aaar dengan B dulu...hahahhaa...rase macam bercintan kembali plak dengan husband ako....huhuuhukkkk...syok sendiri plak ako...tapi sempat gak aaar kami beli hand beg n sweater Chelsea..yea aarrr B ako nie penyokong kuat Chelsea...Chelsea...hand beg tu dah tentu aaar for me..B ako yang pilihkan cantik x....layan aaarrr gambar dibawah...


Hand beg putih dibawa ke keje


Sweater Chelsea

Ermmm rase2nye memang happy sangat ari tu...hehehee..kerana dapat mengimbas kembali tempat2 yang selalu kami pergi dulu masa bercinta...

Lega...Jawapan Yang Pasti...

Segala kekusutan yang aku alami semalam akhirnya terlerai dengan jawapan yang pastinya membuat aku lega...akhirnya aku tau segala2nya...dan sekarang ati aku berbunga2 kasih kembali...huhuhukkk...peaceee

28.10.09

Hancur Hatiku

Hancur hatiku...mengenang dikau...berkeping-keping dah ati aku ni hancur...dah remuk2 dah ati nie...bila baru sekarang ako dapat tau perkara sebenar...wawaaaaa....iskk..issskkk...dalam ati nie tuhan jee tau dah menangis macam ujan kat luar (skrg nie tengah hujan lebat kat luar)....nape aarr macam nie jadinya...nape sanggup tipu ako...bende nie dah lama baru skrg ako dpt tau...angin x korang ingat ako??? confirm aarrr ako angin satu badan malah rasenya dah ilang dah kepercayaan setelah berkali2 ati nie ditoreh2...ape yang ako tulis nie..merapu dah korang rase...maybe korang x paham apa yang ako tulis...tapi nie memang luahan rase dari ati aku dalam sedalam dalamnye....


MaNa Nak PerGi???

Mana nak pergi kalu tibe2 orang dah terjah rumah anda??? Kalu orang tu datang semata2 jadi spy pada orang lain untuk bagitahu apa yang telah berlaku kat rumah anda ??? Lagi parah ade tukang kepochi plakkkk....ermmmm..macamana eikk??? Haruskah ako duk jeee diam2 dalam umah x payah kuar kunci pintu..or kuar dari rumah p mana2 ke....tapi x logik plak watnya pagi2 sok ke..petang ke..ntah esok lusa ke dia terjah kat umah..aduhhhh...pala ako dah jemmm...how to solved the problem??? Binggung aaarrr???

27.10.09

BersiFat MaNusiA BerTopeNg BiNaTaNG

Memang ade pong manusia macam nie..arap2 kite smua dijauhi dari golongan begini...amin...relex2 layan lagu x mau strees dalam idup...walau ati sakit...doakan yang baik2 je untuk idup ini...




24.10.09

KeBoSaNaN YanG MeLaNdA

Lalaaalaaa...ohahaalala...bosan bosan bosan nanananaa...lalalalala...loooolalala...lilaaaaa....wat pe nak balik jika untuk disakiti..baik duk umah lagi besttttttt...ati x sakit...jiwa pon tentram...peace....



P/S: Gambar di atas tiada ikatan dengan cerita yang ditulis....lalalaalaa...

22.10.09

BeLaSaH

Kalau aku dapat belasah ko pengkhianat mulut manis ati hitam...huhukk haiiiii satu kepuasan bagi ako...tapi patut ako mengucap panjang...terpikir balik sian kat anak2 ko eikkk..tapi pernah ke ko pikir prasaan aku bila ko wat semua nie...HAMPEHHHHHHH..ko manusia bertopengkan binatang...BANGGANG...




TeriNgiN Nak DaNcinG

Tibe2 rase macam nak dance plak macam nie....

^
^
^
^








Huhuhukkk...peeehhh gilo po aku nie tibe2 plak mengatal nak dance hahahha.....

BoSaN BoRinG Yoookkk

Bosan n boring sama jee pengertian eikkk...ermmm ntah mana silapnye ari nie...ako rase perjalanan yang aku lalui pada ari nie sangat membosankan dan sangat memboringkan...huhukk..huhukk..nape lambatnye jam bergerak kul 5.30pm...x suka..x suka...keje pong malas ari nie...

aku nak balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...... tapi jangan call ako panggil balik aku dtg opis macam semalam...malang tol dh sampai umah kena p balik opis...perlu ke ako off hp ako??? gluuuppp...nanti kena fire plak kat bos aku alaihaii boss nape plak ko bagi hp kan dah menyusahkan idup akoo...<*_*>


21.10.09

TaK PaHaM X PaHaM ?????

Paham tak??? ermmm memang x paham pong.... yang sebenarnye ako x paham nape internet bleh down pagi tadi kat opis mau dekat kul 11lebih baru ok...ermmmm baru terasa begitu seksanya x melayari internet ketika kat opis mati akal oiiiittttttttt... huukhuukk..peeehhhh...rase macam ade je yang x kena plak kalu x bleh berinternet....(nampak na menular asyik bertenet jeeerr hahahha...)

20.10.09

Saje Jee...

Saje jeee tulis huruf besa untuk entry dibawah biar orang yang dimaksudkan terjuling mata baca entry aku...kalu x nanti sibuk dok kata x nampak plak..bosa skiit mato tu....nampak ke x....bukan nak sakit ati kau tapi kalu ko dah terasa sangat2 baguhhhh aaarrrr........adiosss..peace...

LuaRaN Vs DaLaMaN

LUARAN NAMPAK BAIK...BAIK SEBAIK-BAIKNYA...DIA LAH IBU MITHALI...DIA LAH YANG SOPAN...HORMAT ORANG TUA,SOFT SPOKEN, PENDEK KATA SEMUANYA YANG TERBAIK...TIADA CACAT CELA..PIJAK SEMUT PUN X MATI...

TAPI DISEBALIKNYA???PERCAYA X DALAMANNYA BERSARANG HATI YANG HITAM...MACAM X PERCAYA JEEE???TAPI ITULAH HAKIKATNYA...KITA TIDAK BOLEH MENILAI ORANG DARI LUARAN...KENALI HATI BUDI...JANGAN INGAT MULUT MANIS HATI PUN MANIS...ISSKK..IISSKKK..DAH BANYAK MANUSIA YANG AKU JUMPA BERSIFAT BEGINI...

PADA ORANG YANG AKU MAKSUDKAN INI MXX SXXXXXXX SEDAR AAAR ANAK DAH 3...PERCAYALAH KALAU PERANGAI KAU MACAM NIE...ANAK2 KAUNYA PERANGAI PUN SAMA GAK SEBAB KAU MENGAJAR ANAK KAU YANG PUTIH MENJADI HITAM...KAU YANG MENCORAK HIDUP ANAK KAU BEGITU JADI JANGAN NAK MAKI2 ANAK KAU...

KALAU KAU SANGGUP WAT ORANG YANG BELA KAU DARI KECIL, ORANG YANG SELALU PERCAYAKAN KAU 100% X PERNAH BURUKKAN KAU WALAUPUN DIA TAU KAU DAH KHIANAT DIA..DIA MASIH KATA KAU BAIK...ADA ORANG YANG HASUT KAU..X MASUK AKAL...BAGI AKU KAU DAH DEWASA DAH ADE ANAK BUKAN BUDAK BELASAN TAHUN..BOLEH PIKIR MAAA.....AKU KAU MEMANG DAH X DE HUBUNGAN AKU DAH PADAMKAN KAU DALAM HIDUP AKU...

SELAMAT TINGGAL KENANGAN.......

19.10.09

Mine Toys











                                     
That all sebahagian saje koleksi permainan kami...emmm x abis upload aaarr jenuh dok upload...yang paling suka CAR...koleksi car yang kecil2 tu menjadi kesukaan abang n adik.....bukan x nak buang kalu buang tup tup...dia teringat permainan dia x kire aarr pagi ke petang ke even tengah2 malam pong dia sanggup p cari ajak kite skali p cari dalam bakul..kalu dah buang bende tu mau sampai ke pagi dia melalak " i want my toys...sape susah...??? baik biar je x payah buang...



I LoVe U ADik (*.....*)



18.10.09

L.O.V.E

IMAN HANAFI

 Look Like Ultraman........
^
^
^

I'm Cool
^
^
^

^
^
^
See Mine Adik....

<*......*>

IMAN SYADDAD






TiME To EaT..BrEakFast

Layan jeee aaarrr gambar2 dibawah semasa abang n adik take breafast..time to eat ayah...jom layan
< *........... * >
.
.
.
.
( ':::::::::::::::::::' )

 
 
 


16.10.09

MeNcaRi KeTeNanGaN...<'..'>

Jiwa x slalu tentram ati x slalu gembira...tika dan saat nie aku betul2 memerlukan ketenangan...perlukan sokongan..masih adekah ruang untuk aku terus bernafas..uppppssss...yea ako perlu terus teguh bertahan demi mummy tercinta..i love u mum u are everthing 2 me without u i dont no what will going on in my life...mum i really2 love u since ayah dah x de lagi aaar terasa idup nie kosong sangat2...

SELAMAT HARI DEEPAVALI < '_' >

15.10.09

TERLALU BANYAK DUGAAN YANG HARUS DILALUI....< "...." >

Ako rase penat untuk melalui semua ini terlalu banyak sangat masalah yang datang ...satu persatu masalah timbul...terlalu sukar, pahit untuk lalui..tapi adekah cara lain untuk aku mengelak dari lalui semua ini??? Nak x nak ako harus lalui harus harungi harus teruskan perjalanan hidup ini...

Adakalanya aku cemburu pada semua orang...nape bahagia tu milik orang lain nape tidak untuk ako sekuarga??? Peeeehhhhhh adakah ako menyalah takdir yang telah ditentukan oleh tuhan??? Tidak sekali.... cuma aku rase dugaan nie terlalu berat untuk aku hadapi sebagai umatnya...

Namun aku bersyukur dikurniakan suami dan anak2 tersayang yang sentiasa berdiri disisi aku termasuk aaar ABAH & MAK (kuarga angkat aku) tempat aku mengadu segala masalah, tempat aku menangis..tima kasih BAH kerana banyak menyedarkan adik erti kehidupan......

12.10.09

THANKS A LOT

Thanks a lot pada semua jiran2 yang banyak membantu kami sekuarga ketika menghadapi masalah...jiran merupakan orang yang terdekat berbanding saudara sendiri yang lebih banyak cakap tapi lansung x da nak tolong deeerr...cakap pandai aaar tapi HAMPEHHHHHHHHH.......

Buat kak zah,bang din,acik gayah,afis(anak acik gayah),nek su dan yang lain2 tima kasih banyak2 moga tuhan akan membalas segala jasa baik korang semua amin....insyallah jasa korang semua akan aku ingat sampai bila2...bak kata acik gayah.."Dik kitakan jiran ape2 hal sama2 kita hadapi kenalah tolong menolong" sayu jee ako dengar...masih ade lagi yang sudi membantu walaupon bukan dari segi kewangan.....syukur pada allah kalau x ako x tau pon jiran2 ako sangat prihatin...HIDUP HARUS DITERUSKAN HARUS LALUI SEGALANYA WALAU PAHIT WALAU BERLIKU....