28.11.09

AKU KE YANG SALAH

Aku heran aaar nape tibe2 plak ako yang disalahkan sedangkan ako hanya menguruskann  apa yang diperlukan oleh custumer bukan jadi orang tengah pada custumer untuk memaklumkan pada ko ade order urgent masuk...mana procedur ko ikut nie???nak cakap banggang x plak nak kata benggap yo aarrr munkin benggap aarr byk mkn xxxi agak eiikkk..ako kalu orang ako pe2 hal pong memang direct ako tapi kalu x inform ako direct ko ako tembak gak org ako bukan tembak ko....

Sekarang nie masalahnya orang ko x bagi tau ko ari nie ade order urgent trus direct call ako...kalu dh ade order urgent ako memang terus arange...pesal ko nak marah2 ako plak kata x bagi tau ko??? Tugas ako ke tukang  bagitau ko...ko dgn org ko leer deal bukan ako..ako bukan satu kompeni pong dgn ko..ako swasta ko semigovement kan jauh bezanya...aduhhh aaaiiii lain aarr kite satu kompeni...kalu nak sound sound org ko pehal weiii??? siap call ako marah2 dah aar ari nie cuti tgh relex2 pong kena call dh ako tolong ko bleh plak kata ko x tau kalu pe2 hal ako deal je dgn xxn ko x nak masuk campur...pe hal nie..tu masalah ko berdua aar nape plak ako yg ko marah2...langsung x profesional...

18.11.09

BILA NAK AUDIT

Ako peduli apa ko client besa, bagi bisness besa kek kompeni ako ke ape ke...tapi pikir aarr beb ari jumaat nak audit ari nie ko nak semua2 document...ko ingat ako nie robot ke pe...weiii kalu semua tu dah tersedia lain cite beb nie semua ako kena wat kena cari kena contact HQ punya orang...bangggangggg ko kata 5 minit je bleh siap semua kalu nak tolong pala otak ko.....

17.11.09

KADANG2

Kadang2 ako rase loyo eikk nak muntah rase eikk kalu dah berkali2 bende yang sama je berulang... pe ko x reti2 bahasa ke...banggang ke bodoh ke benggong...sakit ati jee dengan perangai ko..bila ako buka FB nampak muko ko bagi comment rase macam aaarr ko perfect mcm ibu mithali tapi sebenarnya hampehhh..ingat aarrr jangan MENGATAL dengan laki orang...laki ko kan ade...kalu ko ade masalah dengan laki ko p aarr settle kalu nak kongsi cite kongsi dengan orang lain bukan dengan laki orang PANGGGG....

Dah aaaar behenti aarrr nak ngorat laki orang..nape x ko ngorat lelaki lain yg konon2 eikk classmate ko nape nampak yang sorang nie jeee....henti2 aaarr wat perangai...dah macam2 cara dah ko wat nak try jalinkan hubungan kembali??? Blah aaarr minah jangan sampai satu ari ako sound ko cukup eikkk tu bukan stail ako tu pasal ko naik taik minyak...BODOH...



10.11.09

Mood x ngam

Nape eikk rase ngantuk dan lesu jee ari niee..penat sangat2 rasenya....