28.11.09

AKU KE YANG SALAH

Aku heran aaar nape tibe2 plak ako yang disalahkan sedangkan ako hanya menguruskann  apa yang diperlukan oleh custumer bukan jadi orang tengah pada custumer untuk memaklumkan pada ko ade order urgent masuk...mana procedur ko ikut nie???nak cakap banggang x plak nak kata benggap yo aarrr munkin benggap aarr byk mkn xxxi agak eiikkk..ako kalu orang ako pe2 hal pong memang direct ako tapi kalu x inform ako direct ko ako tembak gak org ako bukan tembak ko....

Sekarang nie masalahnya orang ko x bagi tau ko ari nie ade order urgent trus direct call ako...kalu dh ade order urgent ako memang terus arange...pesal ko nak marah2 ako plak kata x bagi tau ko??? Tugas ako ke tukang  bagitau ko...ko dgn org ko leer deal bukan ako..ako bukan satu kompeni pong dgn ko..ako swasta ko semigovement kan jauh bezanya...aduhhh aaaiiii lain aarr kite satu kompeni...kalu nak sound sound org ko pehal weiii??? siap call ako marah2 dah aar ari nie cuti tgh relex2 pong kena call dh ako tolong ko bleh plak kata ko x tau kalu pe2 hal ako deal je dgn xxn ko x nak masuk campur...pe hal nie..tu masalah ko berdua aar nape plak ako yg ko marah2...langsung x profesional...

No comments:

Post a Comment