17.11.09

KADANG2

Kadang2 ako rase loyo eikk nak muntah rase eikk kalu dah berkali2 bende yang sama je berulang... pe ko x reti2 bahasa ke...banggang ke bodoh ke benggong...sakit ati jee dengan perangai ko..bila ako buka FB nampak muko ko bagi comment rase macam aaarr ko perfect mcm ibu mithali tapi sebenarnya hampehhh..ingat aarrr jangan MENGATAL dengan laki orang...laki ko kan ade...kalu ko ade masalah dengan laki ko p aarr settle kalu nak kongsi cite kongsi dengan orang lain bukan dengan laki orang PANGGGG....

Dah aaaar behenti aarrr nak ngorat laki orang..nape x ko ngorat lelaki lain yg konon2 eikk classmate ko nape nampak yang sorang nie jeee....henti2 aaarr wat perangai...dah macam2 cara dah ko wat nak try jalinkan hubungan kembali??? Blah aaarr minah jangan sampai satu ari ako sound ko cukup eikkk tu bukan stail ako tu pasal ko naik taik minyak...BODOH...



No comments:

Post a Comment