15.12.09

FB Status

“hargai apa yg ada didepan mata.kasihi,sayangi,hargai agar org yg disayangi tdak terasa terabai & kau akan rasa kehilangan bila ia tiada di depan mata.”

Wahwaahhhh..hebat eikk status FB Mr B ako..ekekekek...ntah nape plak ako rase mcm terpanggil eikkk nak copy paste ape yg dia tulis....difikir2 balik memang betul ape yang dia tulis tu..ok B jangan pandai teori saje pratikal pong kena seiring...


8 comments:

  1. biasanya tak seiring... dia kat facebook jer pandei .. hahahaha! :p

    ReplyDelete
  2. muahahahha..yok!!yok!!! betol2 betol2

    ReplyDelete
  3. die copy ari mane pulak ek he...23x

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  4. ekheheh..yo aar bro ntah2 di copy ntah kat mn???musykil aarr ako...huhuhukkk 28x

    ReplyDelete
  5. heheh standaed la tuh...mungkin time tu die memang nk kuarkan words cam tu..xkesa la kalo die copy ke ape..heheh

    -->>hekhekhek xdpt dgr..kalo dulu slalu dgr la pagi2...tu r..ade gak dgr iklan sket2..skang ni sane sini org psang scandal..tau n x tau je..tapi scandal n affair tuh len kan...hehe neway tenkiu dtg jenguk ek

    www.khaizarien.com

    ReplyDelete
  6. ok T...baguh tu u tulis N3 mcm tu...ako sokong...susah nk ckp eikk..Scandal kt mana2 pong ade...anyway saya dh add n follow T nye blog...

    ReplyDelete
  7. bro kalu nk dkaji...waaahhh penat ako bro nk pikir...keje opis png x abis ako kaji...huhuhukkk..adiosss aarr

    ReplyDelete