8.12.09

It's not a good word

Ade sorang member lama sama2 skolah dulu aarr...biase aaar dh lama x jumpa cuma berhubung melalui FB jee dgn x studen SMxx malas aar ako nak mention nama sklolahkannn...nanti smua tau...so dia nie kire webmaster dlm FB untuk x studen SMxx taun 9./9.??? Yang ako x syoknye ako masuk aar blog dia dh dia link melalui FB kita pon go to jee aarrr...ako pong komen aarr dlm blog dia...korang tau pe dia balas??? Bleh plak mamat nie tulis
^
^
^
jadi.. apo la ko. Sejak bila plak ko pandai menulis yer.. keeke. masa kat kelas tu takde lak tokoh..

I don't thing it is a good word for the webmaster or for the seorang penulis blog...please aar we are not so closed at school but we can share the knowledge or what ever program for x student SMxx... and one more thing i want u know... for me aaarr u are not so popular maaa at school...so don't syok sendiri laaa...
kat skolah dulu memang ako kurang gaul dengan student malay yang memang best friend ako melayu bleh kire pakai jari ...ako memang lebih dengan kawan2 cina since i'm from chiness school so memang ako lebih selesa kawan dengan diorang...

Now i'm working with one of company as a logistic operation also same all chiness staff only me...one malay staff. Jadi ako pong x kisah sangat dengan member skolah ako dulu...memang kita satu class tapi kita x mesra and ako pong x rapat dengan ko..harap2 bahasa tu biaq halus..Budi bahasa kan amalan mulia...Adios

3 comments:

  1. blog ini Dakjaat dah listkan dalam blog BLOGGERS MALAYSIA... :) tq Amoi!

    ReplyDelete
  2. Morning mas..
    Mcm gua kenal jer saper yg lu maksudkn tuh..
    Hehehe..
    Biaser la geng,skolah lain,keje lain..
    Manusia nih selalunyer dipengaruhi environment keliling..
    Maser skolah,style skolah..
    Maser dh keje,mesti ler ego nyer pun lain..
    Tp betul gak lu ckp tuh,mmg tk elok ler dier ckp cenggitu..
    Hehehe..
    Lu jgn igt gua sebelah maner2 plak..
    Gua ckp kt cni ikut aper yg gua raser je..
    Rambut samer hitam,hati lain2 tul..
    Hehehe..
    Keep on smiling..
    ;-)

    ReplyDelete