21.12.09

Lelaki Memang Susah Nak Terima Arahan Dari Pompuan???

This month rase2nya memang semangat ako meruntum abis2san..peehhh....semangat nk p keje x de lansung..CUTI??? Yup memang ako nk sangat2 tapi maybe bkn rezeki ako kot...memang rancangan bercuti dh ade tapi terpaksa dibatalkan atas sebab2 yg terlalu rumit utk dihuraikan..yg pastinya byk peristiwa yg berlaku pada mum ako..termasuk aarr rumah mum ako...yg x terjangkau difikiran kami bende2 nie smua akan berlaku...cukup aarr bende2 nie berlaku skali je..harap2 bende2 nie smua x kan berulang lagi..

Jadi ako lupakan je CUTI dlm kamus idup ako...Mood nk keje 2 memang dh ilang..mungkin ako rase dh penat sgt2 keje...org cuti ako keje org keje ako keje...emmm..dh lahh bagi instruction kat kelik2 nieee x nk dgr aleh2 ako yg kena tiauw cukup2..smuanya ako nk jawab...tu laaa kalu dpt kelik2 yg XXXiXX...sensetif skiit nk mention susah btol nk trima arahan kita...dia ingat dia baguh sgt...ako pong x faham aarrr nape susah sgt nk control diorang nie...yup ako tau ako pompuan nk arah lelaki memang sukar org lelaki nk terima...tapi pls aarrr nie kan kejee...

Rase nk terajang je ako kek anu..dia...geram aaarr dh tu carut2 plak kat ako..iskkkk x masuk akal tol...kalu layan ako pong jadi benggong mcm diorang...

No comments:

Post a Comment