21.1.10

Boleh Jangan Wat Confused Pagi2 Nie?

Pagi baru sampai opis x sempat nak bersosial dgn FB, tup tup handpon ako bunyi ntah mana mamat banggang tibe2 mcm org pekak ako ckp hello dia hello...sakit ati ako aiiikkk...ako memang tau nie misti client ako yg konon paling pengaruh serata dunia...

Ako x kisah aarr tapi boleh tolong x pagi2 jng wat ako confused dalam bahasa melayu eikkk jng wat ako KELIRU.....orang ako pagi2 8.30 dh terpacak kek sana ko tpn ako pagi2 nie semata2 nak maki ako kata org ako x sampai laei siap bagi ceramah free kat ako "suruh org u jng buang masa kite x de masa nk tunggu lama2 sini" amboi sesedap ko jee ckp mcm tu...

Oiiii cik mamat oiii..kalu ko besakan perkara nie ke org atasan ko ako pong x takut ako ade bukti org ako sampai 8.30 ako dh siap2 report movement org2 ako..pe cite lu...x kan lu nak ako tunjuk mana org gua..lu cari aarr sendiri dasar memang suka mencari kesalahan orang..lagi satu ako x kenal ko mana ko dpt no ako nie..suka2 ko nak tpn ako tembak ako...yang wat ako confused lagi ako call balik nape ko x angkat???



3 comments:

  1. entah2 tue bukan no die kot.. die pinjam tepon org untuk call kamu

    out of topic--> amboi die punye komen... selamat bukan bro punye... yang terkulai teu sama ade xbernafsu or mati pucuk je

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  2. ngehhh..ngehhh..kuangg..kuang..bro ako minat nak komen out of topic...hehehe betol pe..terkejut beruk langsung x jadi nak tuttt...

    ReplyDelete
  3. ala biase la moy..die ingt die hebat die leh wat sukati...

    -->> memg die le yg jumpe kunci tu moyy..kalo idak single g kot skang nie..hahaha

    Khaizarien Blog @ atie

    ReplyDelete