12.1.10

Perkara Yang Terlintas Di Fikiran

Perkara yang terlintas di fikiran ako sekarang ialah:

1.Ako bosan sangat2 pagi nie kat opis..nape eikkk???maybe letih kot..anak deman x nak makan ubat, hanafi kadang2 ok kat school kdg2 no mood...tido pong mcm x cukup...

2.Tension siottt...bila bos suruh tolong ako wat keje org lain...tapi org tu wat mukaa toyeeee dan x nak bagi kerjasama bila ako perlukan maklumat....Benggong tol...apo ko ingat ako nie nak sgt wat keje ko..bilo bos bg keje wat aarr sendiri ako plak nak kena tolong selesaikan keje ko...benggang ako...kot gaji ko bagi ako separuh x pe aaarr...dh bape kali ako minta ko kata kejap2 pala otak ko...keje ako tertangguh disebab nk settle keje ko

3.Suka2 ati korang jeee tpon hp ako maki2 ako..ko ingat ako nie keje kat sini utk dimaki oleh korang...bos pon x pernah wat mcm ni kat ako korang plak lebih2..lebih sudu dari kuah...kalu ako tahan order korang mcmn ko bebel aar kek bos..ade brani??? korang fikir ako pompuan nak jaga kelik2 lelaki tu sebab korang perlekehkan ako..tapi bila nama sudah naik kek bos pandai plak ko blakon wat2 baik dgn ako "kita kawan laaa...kita sama2 keje aaarr" boleh blaaa aarr..telinga ako dh lali dh korang tpn hp maki2 ako..paling tinggi ako off je hp ako..

4.Rase2 nak rehat nak ilang strees yang dicipta oleh kelik2 ako yang x reti bahasa...ako lebih suka diam je bila mereka bebel2 kat ako bukan pe kalu ckp dan terang banyak2 pong mereka bukan reti bahasa..senang cite mcm org x skolah...

5.Jangan aarr bos nak blanja ako KFC lagi...bos tlg aar tukar menu kenny roges ke,ayamas ke, pizza ke...

6.Rindukan masa bersantai2 bersama family tanpa ade sebarang masalah yang menyelubungi, tanpa ade gangguan, ketakutan, hasad dengki PHD dari saudara mara yg memang dh bukan saudara mara(hanya ako dan mereka2 jeee yg paham) 

7.Sangat rindu detik2 bersama arwah ayah ako...al-fatihah wat arwah terasa macam ayah selalu ade disisi adik.. I Miss U N Love U Ayah!!!

8.Ape laaa yang di wat oleh abang kat school nie..it is ok??? Ape laaa cite terbaru dari teacher abang ... Adik kat umah wat pe misti tgh menangis kuat2 x nak makan ubat...

9.Me N Mr B have to spend time together without any disturb..bleh kee?? emmm

10. Hopefully segala kekusutan yang berlaku akan terlerai dan tidak akan berulang lagi kerana ako dah bosan


No comments:

Post a Comment