26.2.10

Harap Muka Ensem Tapi Hati Macam Cipai

Entah nape ako asyik teringat ape yg berlaku semalam...memang hampeh sehampeh hampehnya.Tengok ako punya title pong dh bleh mengambarkan betapa marah dan sakitnya ati ako..benggong punye sepet...sebab ko client ako je ako bagi muka kek ko tapi ko bukan bos ako understand!!!Dam u stupid bastard!!!

Memang naik angin ako semalam kalu bleh nak je ako karate je sepet nie..ko nak audit ko nye pasal aarr dulu kini dan selamanya kompeni lu kalu nak audit nak sesuatu bende sangatlah suka ari nie nak kencing ari nie jugak nak terberak...ape cite beb kompeni taraf yg terbaik konon2 eikkk tapi mcm x da system...ako dah nak balik time tu ko minta bende2 tu semua sudah aarr ako dh balik lambat ko minta bende tu laei lambat...oohhh ape ke benggong na ko nie sepet.....

Yang ako x tahan sangat bila ako tengah drive nak balik ko bleh suruh ako patah balik wat report yg ko nak..*%&^#* korang tau pe yang ako carut nie??? Ignore jee aarr....x ke angin ako..perrhhh...nak dipendekan cite mcm cacing panas kejap2 tipon ako sampai ako mandi pong ako dengar tipon ako x henti2 bunyi...mau je ako baling hanpon ako kek muko sepet..muka harap ensem tapi ensem ke ko???nak muntah ako...dan akhirnya ako berjaya settle hal ko langsung tiada "thank you" dari ko..malas ako nak pikir hal semalam tapi ari isnin pasti ako dengar suara ko lagi sepet walaupon dihujung talian tapi dah cukup menyentap ati ako nie...benggongnye sepet...

2 comments: