22.3.10

"Haus" Kalut La Lu!!!

Amende tajuk pong ako x tau aarr yg pasti korang smua jng kalut sudah...Actualy ako pong x paham pesal Bro sekor nie selagi ako x jawab sms dia selagi tu dia akan berusaha menebus masuk sms dengan menyelit perkataan HAUS menggong ke pe!!! Ke sakit jiwa...laaa aiiii x larat ako dgr bunyi sms aiii...

Bro wa ckp lu..wa punya hanpon memang 24H on, bila2 masa bleh sms bleh call (company hanpon) tapi bukan nk layan sms HAUS ko tu menggong..ako x larat aarr rasenya selagi ako x jawab hal personal ako slagi tu ko HAUS..HAUS..HAUS sms kt ako..pasal keje wa dh sms dh bagitau pe yg lu patut wat setakat tu cukup aarr..lagi pong lu bukan bawah wa...wa x control order lu...so bro lu HAUSSSS hubung dgn org yg incharge lu aarr bukan ako bro...Wa x dpt nk off hanpon kang bertalu talu budak2 wa cari wa...so bro sudah2 aarr HAUSSSS... ADIOSSS TO U BRO NO HAUS HAUS AARR!!!

21.3.10

Aku + Keje

Miong senggal skiit tajuk kali ne...cuti skolah dah abis sedar x sedar sok anak ako kena p skolah balik..rase terlalu cepat sangat. Sian anak2 ako cuti skolah nie x p mana2 pong. Actualy dgn jadual keje ako yg padat kebelakangan nie ditambah kedua2 anak ako deman maka x ke mana aaar jawabnya...

Sory aaar my dear mama slalu balik lambat..hopefully abg & adk paham yeaa...nanti ade masa n ade rezeki kite p jungle ok..promise!!! But ayah u to must promise kt kami semua k...Sok bermula aarr jadual sperti biase pagi2 before go to work send my kid to school..jangan wat prangai abg bila dah lama cuti paham2 jee aar.. Ako + keje seperti biase ako cuba balik seawal mungkin..

19.3.10

Rindu Masa Menular bersama The Geng

Tajuk pong dah mcm menggong..memang menggong pong 2, 3 minggu nie..tibe2 ako rase indu sangat2 masa menular diwaktu keje..dulu ako berkesempatan menular,berYM,bershopping time keje..tapi tu dulu kini segalanya tinggal kenangan...

Sonok bila dikenang kembali mcmn ako n the geng berYM, nie memang x do keje lain nak mengenakan orang jee aarr..ntah dh tabiat kot..bleh plak orang lain yg berYM, tapi kami akan bagi salah sorang no tpon kawan2 kami..kirenya masing2 berYM di meja masing2 lah...hahhaa.hahaa..yang kelakarnya bila berjumpa kami akan suruh salah sorang dari geng kami menyamar...kirenya yg berYm org lain,bg no tpon org lain,yg p jumpa pong org lain..x ke menggong..hahahhaa...

saat2 tu memang sonok bila di kenang kembali..skrg semuanya tinggal kenangan..masing2 telah membawa haluan masing2...bilakah masanye untuk kite bertemu lagi...hatevot skiitt...tapi yg pasti masing2 dh berfamily n dah ade anak x dpt aaarr nk wat perangai mcm dulu..ingat x jln TAR, sogo tu semua pot kite dulu...To all my friend x perlu sebut nama kerana ako tau korang misti tau ako tuju untuk korang semua..I MISS U ALL