19.3.10

Rindu Masa Menular bersama The Geng

Tajuk pong dah mcm menggong..memang menggong pong 2, 3 minggu nie..tibe2 ako rase indu sangat2 masa menular diwaktu keje..dulu ako berkesempatan menular,berYM,bershopping time keje..tapi tu dulu kini segalanya tinggal kenangan...

Sonok bila dikenang kembali mcmn ako n the geng berYM, nie memang x do keje lain nak mengenakan orang jee aarr..ntah dh tabiat kot..bleh plak orang lain yg berYM, tapi kami akan bagi salah sorang no tpon kawan2 kami..kirenya masing2 berYM di meja masing2 lah...hahhaa.hahaa..yang kelakarnya bila berjumpa kami akan suruh salah sorang dari geng kami menyamar...kirenya yg berYm org lain,bg no tpon org lain,yg p jumpa pong org lain..x ke menggong..hahahhaa...

saat2 tu memang sonok bila di kenang kembali..skrg semuanya tinggal kenangan..masing2 telah membawa haluan masing2...bilakah masanye untuk kite bertemu lagi...hatevot skiitt...tapi yg pasti masing2 dh berfamily n dah ade anak x dpt aaarr nk wat perangai mcm dulu..ingat x jln TAR, sogo tu semua pot kite dulu...To all my friend x perlu sebut nama kerana ako tau korang misti tau ako tuju untuk korang semua..I MISS U ALL


1 comment: