31.10.10

Say NO Kelantan

Ngehhh..ngehhh N3 macam x hengat dunia kontrovesi jeee...ekceli bukan niat nak mengata tapi cuma ingin menyatakan pendapat jee so pada warga2 kelate no war ok peace!

Sekalung tahniah utk pasukan 'The Red Warriors' anda bernasib baik dan bermain dgn bagus tapi kasar sekali (muhahaha...xpuas ati lagi ako ni tapi memang kenyataan betul xjang?) Bukan pemain je HOT mcm cili merah penonton pong sama2 HOT gak..nie memang ako suka org kelate semua ganas2 siottt takut ako!

Penonton klate kena rrr displin skit jng ler baling botol kejo kamu dah scor pon ko nak baling botol dan bakar mercun. Hurmmmm tibe2 ako terpikir mungkin dah memang cara mereka meraihkan kemenangan mercun baling botol adalah upacara wajib..yg ako musykil sgt dh tentu ko dh gol ko baling botol tu utk sape? Nak baling kat jang yg tgh bermain, nk baling penonton negri???

Say No Kelantan...kesian ler meke2 yg kena bersihkan stadium jenuh ler nak nyapu wehhhh! Andaikata kelate yg kalah pehhhhhhh mau stadium ilang muhahahhha...mana x nye kerusi kena bakar, bas kena bakar, mercun meletop2, botol bersepah ramai penonton cedera. Oleh itu Kelantan Say NO Kelantan to keganasan..penat Tok Guru Nik Aziz ajar jadi blaja2 ler kawal diri displin diri kalah menang adat perlawanan bola itu bulat..

Jangan pulak korang smua GAM ako hohuhuuu ayat xblehtahan lorr mcm ako ni glamer na hehehhe ade ako kisah..sebab ako xkata ako xsuka kelantan cuma cara penonton mereka yg kdg2 tu memang diluar jangkaan dan kawalan nauzubilahhhh....sekian saja majulah sukan utk Kelantan dan Malaysia.. Hoben Jang Hoben Tetap Dhatiku!!!

Peace Kelantan!! gambar ni memang sengaja ako wat mcm ni korang pusingkan pala kalu nak tgk betul gmbr tu wehhh..tulisan merah gak rrr ganas skit ahakzzz..

Note: Tahniah pada sahabatku Suraya Ismail yg akan melangsungkan majlis persandingan dgn pemain kelantan Mohd Farisham Ismail pada 27.11.10 kalu xsilap coz ako nengok kt fb dia wpon dia xjmpt ako wahhhlahhh weyyyhhh x jmpt pong bleh gak ucap tahniahkan? Smoga bahagia hingga ke akhir hayat... Adioz sayang!

29.10.10

Hobin Jang Hobin Vs Gomo Kelate Gomo

Hobin Jang Hobin lalalalaa...pagi2 nie dgr radio dlm kete otw g keje pehhhh benggang je ako dgn dj hotfm tau ler lu sokong klate tp ingat ler lu on air maaaa...nampak benor berat sebelah walaupon N9 nye cite pong ade gak kuar tapi ciput2 sipi2 je mcm melepaskan batuk ke tangga(betul ke peribahasa ako nie??? janji bm ako still credit card tau!!hentam je ler moy wahlahhhwehhh..)

Tapi kawe memang suka dengar masa tok guru nik aziz keudara ucapan dia memang mantap menasihat pemain2 dan penyokong kelate supaya bukan saje menang dlm game nie tapi menang gak dr segi displin..haaaa dgr tu pesan nik aziz jng bakar stadium yoooo dushhh boommm pangggg ade yg kena paling botolkan..walau ako sayang ngan tok guru Nik Aziz wahhh sayang tuuu tapi blum sampai jatuh cinta laei still maintain Hobin Jang Hobin tetap Juara

Best x lagu nie..layan jee rrr jgn tanya ako hobin tu pe maksud eikk sat ako tanya ben ako eikk hehehe
Hobin Jang Hobin Hobin Jang Hobin..


Hurmmm..lagu nie not bad maaaa...mcm ala2 dikir barat terbaikkkk!

Xkisah rrr kt surat khabar, radio televisyen memang slalu memihak kelate hurmmm terase mcm N9 dianaktirikan tapi kite tetap 1malaysia..pandai2 bawa diri jang jng bg malu dekat org Negori menang kalah adat perlawanan ape yg penting kerjasama...displin kena jaga..all the best muaaahhhhh..

 

27.10.10

Sebahagian Dari Rencah Kehidupan

Adekalenya kite fikir menegur seseorang untuk kebaikan tapi xsangka plak niat kite disalah tafsirkan..Hurmm ape2 pon silap ako gak konon nak blagak baik cuba nak menegur orang mane tau disalah ertikan...anggap je lah semua yang berlaku sebagai sebahagian dari diari kehidupan juga perjalanan dalam mencari erti sebuah persahabatan..

xkisah kalu orang nak cakap ape pun memang
ako gediks pong so jng jeles pelisss..

ensem x ako muhahha...waklaa wehhh!

Hurmmm bila dah jadi begini baru ako terfikir xsemua cerite kite perlu cerite abis pada seseorang even dia orang yang paling kite percayai...ermmmm contohnya husband kot??? hahahha ade yg kena penamparkan hurmm yea rrrr korang xkan semua cite kat husband muahahhaa...lalalalala...nie memang satu peringatan pada diri ako sendiri..xperlu kite cite segala2 masalah kite pada seseorang bila dah busuk takut nanti segala cite kite akan disiarkan seperti siaran langsung perlawanan akhir piala malaysia..hehehehe hobin jang hobin walau ako peminat nasi kerabu,laksam,akok dihatiku tetap hobin jang hobin juara...jange mare yo mek2 n abe2 kelate jange sampai bakar stadium yeaaa....ni dah tersasar dari cite nie...

     Syhhhh!kadang2 mulut ako ni cabul gak waklaa waklaa wehhh
konon2 baik sangat nak nasihat orang ambik ko kena sedassss dushupp! nasib x kena tampar pehhhh berkawan biar berpada2 lalalala...jng terlalu baik close sgt!!! 

Peace no war! tapi kalu dia nak war dengan ako ade ako kisah!!!
Yang penting ako dh minta maaf walau ako rase bukan salah ako tersangat ler budi bahasa amalan mulianya ako..

Nasib ler ben ako dapat wife yang gedikss santai ala2 gadis korean hahaha..ako memang perasan dan memang syok sendri jadi terpaksa rrr korang semua trima hakikat seperti ben ako trima ako yg manja gedikss lagi brani berdikari...elooo berdikari ke ako??? yup memang pong hehehahaha lalalalala...ako yg cenrong kdg2 lagi BLURRR... korang paham ke maksud cenrong alaa lebih kurang adik bradik mengong lerrrr!


P/S: gambar di atas memang saje ako letak mcm tu malas nak rotate...sengalnye ako




25.10.10

Hurmmmm....Sakit gg

Hurmmmm...sakitnye gg ku tapi perut ako lapar sangat2 how to solved this poblem pelissss pelissss kalu makan gg plak sakit hurmmmm...perlu ke bos ako wat lawak nak ambik air kelapa kt balkang opis bg ako minum..mengikut kajian santifik dia kate badan ako panas sebab tu gg ako sakit..

Muko ni mcm xsakit gg pong..tapi sebenarnye sakit yg teramat wat2 eksen je xsakit
tapi perut ako lapo nak makan sakit gg errrr....

Nape x g cabut? Nak je ako lepuk sekor2 kang soalan yg sama je ako pong jawab jawapan yg sama...ermm dah 3 klinik saya g semua cakap x de lubang camner nak wat..mungkin masalah saraf, ok fine ako leh trima tapi ubat saraf x de..scan kami plak rosak bleh lagi trima...mungkin saikologi gg tu xsakit perasaan kamu je ghase...haaa nak je ako sepakkkkk laju2 dokto nie..patut ke dia kate ako begitu..x de masa ako menahan sakit seharian semalam kat umah sampai terbaring tertido sakitnye tuhan je tau memang nak kena pangggggggg kat ako dokto nie..iskkkkk hampessss hancusssss betui ako dah ler sakit hurmmm dengan hampa je ako balik opis dengan ubat penkiller yg langsung x killer dan antibiotik..waklaaa wehhhh!

2.10.10

Testing!

Saje2 nak testing update blog melalui handpon! Slamat berhujung minggu pada smua.. Have a nice days adiosss!!!