25.10.10

Hurmmmm....Sakit gg

Hurmmmm...sakitnye gg ku tapi perut ako lapar sangat2 how to solved this poblem pelissss pelissss kalu makan gg plak sakit hurmmmm...perlu ke bos ako wat lawak nak ambik air kelapa kt balkang opis bg ako minum..mengikut kajian santifik dia kate badan ako panas sebab tu gg ako sakit..

Muko ni mcm xsakit gg pong..tapi sebenarnye sakit yg teramat wat2 eksen je xsakit
tapi perut ako lapo nak makan sakit gg errrr....

Nape x g cabut? Nak je ako lepuk sekor2 kang soalan yg sama je ako pong jawab jawapan yg sama...ermm dah 3 klinik saya g semua cakap x de lubang camner nak wat..mungkin masalah saraf, ok fine ako leh trima tapi ubat saraf x de..scan kami plak rosak bleh lagi trima...mungkin saikologi gg tu xsakit perasaan kamu je ghase...haaa nak je ako sepakkkkk laju2 dokto nie..patut ke dia kate ako begitu..x de masa ako menahan sakit seharian semalam kat umah sampai terbaring tertido sakitnye tuhan je tau memang nak kena pangggggggg kat ako dokto nie..iskkkkk hampessss hancusssss betui ako dah ler sakit hurmmm dengan hampa je ako balik opis dengan ubat penkiller yg langsung x killer dan antibiotik..waklaaa wehhhh!

No comments:

Post a Comment