31.10.10

Say NO Kelantan

Ngehhh..ngehhh N3 macam x hengat dunia kontrovesi jeee...ekceli bukan niat nak mengata tapi cuma ingin menyatakan pendapat jee so pada warga2 kelate no war ok peace!

Sekalung tahniah utk pasukan 'The Red Warriors' anda bernasib baik dan bermain dgn bagus tapi kasar sekali (muhahaha...xpuas ati lagi ako ni tapi memang kenyataan betul xjang?) Bukan pemain je HOT mcm cili merah penonton pong sama2 HOT gak..nie memang ako suka org kelate semua ganas2 siottt takut ako!

Penonton klate kena rrr displin skit jng ler baling botol kejo kamu dah scor pon ko nak baling botol dan bakar mercun. Hurmmmm tibe2 ako terpikir mungkin dah memang cara mereka meraihkan kemenangan mercun baling botol adalah upacara wajib..yg ako musykil sgt dh tentu ko dh gol ko baling botol tu utk sape? Nak baling kat jang yg tgh bermain, nk baling penonton negri???

Say No Kelantan...kesian ler meke2 yg kena bersihkan stadium jenuh ler nak nyapu wehhhh! Andaikata kelate yg kalah pehhhhhhh mau stadium ilang muhahahhha...mana x nye kerusi kena bakar, bas kena bakar, mercun meletop2, botol bersepah ramai penonton cedera. Oleh itu Kelantan Say NO Kelantan to keganasan..penat Tok Guru Nik Aziz ajar jadi blaja2 ler kawal diri displin diri kalah menang adat perlawanan bola itu bulat..

Jangan pulak korang smua GAM ako hohuhuuu ayat xblehtahan lorr mcm ako ni glamer na hehehhe ade ako kisah..sebab ako xkata ako xsuka kelantan cuma cara penonton mereka yg kdg2 tu memang diluar jangkaan dan kawalan nauzubilahhhh....sekian saja majulah sukan utk Kelantan dan Malaysia.. Hoben Jang Hoben Tetap Dhatiku!!!

Peace Kelantan!! gambar ni memang sengaja ako wat mcm ni korang pusingkan pala kalu nak tgk betul gmbr tu wehhh..tulisan merah gak rrr ganas skit ahakzzz..

Note: Tahniah pada sahabatku Suraya Ismail yg akan melangsungkan majlis persandingan dgn pemain kelantan Mohd Farisham Ismail pada 27.11.10 kalu xsilap coz ako nengok kt fb dia wpon dia xjmpt ako wahhhlahhh weyyyhhh x jmpt pong bleh gak ucap tahniahkan? Smoga bahagia hingga ke akhir hayat... Adioz sayang!

No comments:

Post a Comment