31.12.11

Salam 2012

Salam all reader...
Happy new year
My wishes for you in year 2012
Great start for Jan,
Love for Feb,
Peace for march,
No worries for April
Fun for May,
Joy for June to Nov,
Happiness for Dec,
Have a lucky and wonderful 2012.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

30.12.11

Last Friday :)) 2011

Friday regards for all readers penghulu segala hari especially for pemilik rusuk kiri saya dan kaum adam smua... slamat menunaikan solat jumaat pada hari nie!!!

Today is last friday for 2011...tomorrow im going to take my boy to school for orientasi standard 1 since his dady have been meeting at klate so mumy die yg kena settle smuanye...jangan wat hal eikkk sok dady xde nie!!! 

Just like last weekend, this weekend gonna be long...new year on sunday n forward to monday yeaahhhh!!!! To all  blogger happy holiday and happy new year in advance!!! My all you wishes come true 2012 :))

28.12.11

Happy Wednesday Guys!!!

Hye guys happy Wednesday n happy working!!! Arrrgg!!! Its gone be lazy days for me this weeks...
If u keeps ur heart open through everything...ur paint can become ur greatest in ur life!!!

What I'm learn today "We cannot satisfy every body..so just let people be with their expectations..u don't have to fulfil them. Just b urself..that's the only fulfilment u owe urself..that's the only expectation people should have on u!!!"

P/s: behave ur self guys kbai :))

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Wordless Wednesday #17



20.12.11

I'm not ur kambing itam bos!

What can i do, im sad and i dont know why? Is like, everytime i do something i feel even worst ....like i dont know i feel so bad!

i have friends but i feel lonely with them..i'll try to do make friends that will like the things i do...i need friend but no one can be my lesson!

Honestly to say " I'm not happy with my work now
:(( I want to re-design and re-build my career. ". Should I do that??? I hate my job! I hate my boss! feel like I want to kill him denmmm!!!


P/s: slalu ako jer yg jd kambing itam ambik keje org lain! I hate dis situation:(

19.12.11

Tabahkan Atimu!

Ari ni mcm2 yg blaku pd dri Ku! Pagi ni otw g keje kete ako xcident..alhamdulilah ako dan anak ako slamat cuma kete ako teruk abis..850 melayang dh antar workshops ari rabu baru siap memang ako terpranjat mengigil trauma gak lah!

Secondly my friends keep frm job! Bkn kehendaknye tp...yea ako dpt merasekan kesedihan yg d alami langsung xde simpati pn memang ako benci org yg menganiaya sahabatku tp ako xmampu nk memberi bantuan pdnye..hanye simpati yg mampu ako berikan ari ni ari die mana tau sok2 ako plak!

Bile dh jd mcm ni br ako sedar ako sayang sahabat ako tu wpn dulu kami pernah bertengkar tp smua slh faham jer!!!Sahabat hrp ko tabah dan ako tau ko seorang yg kuat dan tabah I Luv U Zura! Keep in touch don't forget me!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6.12.11

Hard To Say I'm Sorry :-(

Adekala sukar melafazkan maaf pada seseorang mungkin kerana keegoaan atau rase Seba salah adekah die akan memaafkan Ku??? Hurmmmm

I'm so sorry for the way that I spoke to you this moning. I didn't understand how much I was hurting you. hope you can find in your heart to give me another chance as I work on changing myself. Forgive me. You were the most magical, spiritual experience of my lifetime.


P/s: jika berdosa pd seseorang hanya org tu saje yg bleh mengampuni dosa anda!!!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5.12.11

Sabarlah Duhai Hati :))

Sabarlah duhai hati...
Bukan senang utk tenang
Tapi senang untuk berkocak
Bukankah ko dah biase lalui?
Terdiam ati nie begitu sekali
Ku diuji Ku dihina...

Terima kasih Allah...
Walau ati nie slalu lupekanmu
Tapi ko xpernah lupekanku
Make dberikan ujian ni padaku...
Cuma yg ku takut dosa2 laluku
Ko ampunkah dosa2 Ku ini...

Maha suci Allah tdk pernah
Ku mempertikaikanmu...
Allah maha pengampun...
Maha pemurah...
Maha penyayang...

Tapi mengapa masih ade
Ragu dhati???


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Nazmi Faiz Mansor



P/s: Layan gambar nazmi faiz mansor #teruna17 #harimaumuda


3.12.11

Johan Asari Allah Selamatkan Kamu

Allah selamatkan kamu..allah selamatkan kamu..allah selamatkan Johan Asri..allah selamatkan kamu.. Happy besday botakkkkk...may allah bless u n keep u in good health & happiness throughout... Success in ur career :-))


P/s: I miss my aril hugsss ;)) gedik lak pulok ade yg kena tamparkan hehaahaa!!!

2.12.11

Happy Wedding

It not me but my b friend Mr Mat Nor with Nabila (kalu xsilap la name wife die) semogo bahagia hingga ke syurga...thumb up!!!

Flu + Cough

Cantek x sungai tu??? Komersial brake jap...This few day I feel so bad flu + cough hurmmm dengan segale tugasan baru yg diterima dgn tekanan opismate yg xsudah2 xpuas ati..but life must going on!!! Better don't talk so much keep silent :))

Untuk menjadi yg terbaek amat mudah tapi untuk mengekalkan menjadi yg terbaek tu amat susah...kalu ako mengalah bermkna ako gagal mereka menang ako xnak menolak rezeki kali ke 2.. Taun lepas ako menolak sb org2 sekeliling taun ni biar ako menerima mungkin rezeki untuk anak2. Harap pilihan ako ni tepat doakan perjalanan kerjaya ako berjalan lancar amin yarabil alamin....


P/s: kawan sekeje ako blah mcm tu jer tanpa notis mungkin tekanan kot...yg xkuat akan rebah Hurmmm perkara biase kehidupan

22.11.11

AAAAAAUUUUUUMMMMMM Harimau Malaya

Maaf garuda kami bukan cari lawan kami bermain semangat kesukanan...bonai wat ponek jo ko jampi gawang khairul fahmi...ko xkenal lagi dahlia teck lagi khennnn???jampi die lagi power semua eikk lengkap untuk KFCM....


inilah tanah tumpahnya darahku
negara pasukan biarlah hanya satu
harimau kami berlari laju,
belang nak tertanggal dari baju
harimau kami cekap gelecek
pertahanan lawan tumbang sederet
bila turun padang berumahkan gelanggang,
kalau berani mari bersandang

selamanya, selamanya,selamanya,
harimau malaya!
selamanya, selamanya,selamanya,
sokong Malaysia!


Terima Kasih Skuad Harimau Muda kerana memberi ibu pingat pada Malaysia AAAAAAUUUUUMMMMMM


Penjaga gol: Khairul Fahmi Che Mat dan Mohd Izham Tarmizi.


Pertahanan: Mahali Jasuli, Mohd Muslim Ahmad, Mohd Fadhli Shas, Mohd Amer Saidin, Fandi Othman, Asraruddin Putra dan Zubir Azmi.


Tengah: Baddrol Bakhtiar(kapten), Wan Zaharulnizam, K.Gurusamy, Shukur Jusoh, Irfan Fazail, Yong Kuong Yong dan Nazmi Faiz.

Penyerang: Syahrul Azwari, Thamil Arasu, Izzaq Faris dan Fakri Saarani.



P/s: Terima Kasih Allah memakbulkan doa2 kami untuk #harimaumuda...Tahniah ong kim swee teruskan usahamu!!!

21.11.11

Selamanya-Harimau Malaya




P/s: Khas untuk skuad harimau muda slamat mempertahankan pingat emas sukan SEA mlm nie exspecialy untuk Muhamad Nazmi Faiz Mansor...selamanya..selamanya..selamanya harimau malaya...
aaaaaauuuuummmmmmm....


18.11.11

Inikah Nazmi #harimaumalaya ;))

On my way to work dari malam tadi ako gogle Nazmi pemain Harimau Muda yg sedang beraksi di sukan sea skg ni jersi 21...smlmnye game ako dpt tgk mase 2nd half itu pon dah 15minit terakhir perlawanan dgn gigihnye ako berkejar2 mase tp thank pd member2 twitter upadate korang byk membantu. (xperlu sebut name ramai yg jd pengulas xrasmi kt twitter)

Ako mencari name pemain berusia 17 taun ni pon dgn bantuan kwn2 twitter thank sgt appreciate ;')) bukan pe dari game lawan Cambodia ari tu ako dok usha die ni mlm td baru kesempatan gogle nazmi ni..Muhamad Nazmi Faiz Mansor berusia 17 thn..taun ni xambik SPM kerana memwakili negara ke sukan sea..

Hopefully bintang Nazmi terus bersinar smlm nazmi main dbahagian tengah care die main sangat cool seolah2 pemain yg berusia 27taun... Will done Nazmi!!!

17.11.11

Terima Kasih Allah :)))

Salam pagi khamis lagi satu ari untuk bekeje then have a nice wekend!!! Ari2 wekend pon k gak hehahaa nampak na ko pemalas keje moy...malam tadi ako sentap skit emo lahh jugak tapi pagi nie alhamdulilah yang lepas tu lepas lah ako malas pikir memang ako yang memilihnye dan ako tetap bersyukur dengan pilihan ako walaupon disebelah pihak masih belum menerima sepenuhnye kehadiranku ...ecehcehceh memang betul pe ngeh..ngeh..ngeh ;)



Tengah emo2 tu tibe2 terlayan plak lagu spider kita satu..pehhhh nie semua #cintaelysa punye penangan lerrrr i miss my aril oh abang botak..hehhee sekarang xbotak dah ade rambut..good job johan eikkkk pesal tibe2 plak melalut plak cite johan #cintaelysa plak meowww...meowww...Jazakallah

Terima Kasih Allah

16.11.11

11.11.11

11 11 11

With My Love B

Slamat petang 11 11 11...centek khennnn no nie xde pe yang menarik blaku pon cuma gg ako sakit mlm ni nk g klinik...so scary demmm ;(

Harap sgale yg berlaku ari ni stakat ni saje...tolong jangan ganggu ako laei!!! Ko ade cara idup ko dan ako dgn caraku sdri..don't be stupid just ignore me k!!!

P/s: it too pesonal to share what happen hope it will be k..

6.11.11

Fw: MB Kami

Xcutly ni bkn 1st time ako dpt SMS dr MB tok mat..hurmmm seingat ako ms besday ako, ari raya aidilfitri, nie raye haji kire taun ni dh 3x ako dpt..selain ako husben ako pon dpt bende yg same gak...name ako tukar ke nick name ako SMS yg dterima mempamerkan name ako sbnar dlm Ic!!!

------ SMS ------
From: YAB.MB.NS
Received: Nov 6, 2011 20:22

Assalamulaikum Amoy, saya sekeluarga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha. Semoga kita semua berada didalam peliharaan Allah. Dpd: YAB. Dato Seri Utama Mohamad Hj Hasan. MBNS (Reply: <msg> hantar ke 067642000)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5.11.11

Banyak Yang xupdate ;(

Piale Malaysia dh abis pon ari sabtu pas tp ako xsempat nk update pe2 pon..memang sibuk sesangat naik keje ari isnin trus terkejuz dgn tugasan baru yg dberi oleh bos ako hurrmmm korang pikir bleh ke ako menolak keje yang dberi???

Kena telan kena lalui mgkin pas ni ako byk wt tugasan dluar..k tutup cite opis! Smlm anugrah skrin yang menarik Juana menang dan yg tertarik botak a.k.a johan asari ade tu yg penting...I like u johan ;)) yawww meowww...meowww ;-))


P/s: xsabar nk tgk drama terbaru johan asari pakai serban dlm cite ntah ako pon xsure tajuk eikkk hahahaa..tasbih putih kot !!!

26.10.11

25.10.11

Meowww...Meowww.. ;)

Meowww...meowww.. saye suke kucing terutama kucing jantan hehaaa...kuching jantan yang ganas macho tapi dalam ati ade taman bleh gitu!!! Wowww best khennnn...gatal plak ako ade yang kena lempangkan hahahhaa..tapi ape kaitan kucing dengan pic kat bawah nie???





Xcely saye suke orang yang pegang kucing tu ngehh..ngehh..ngehh..awesome meowww..meowww..sayang2 ku sudah berpunye tertutup pintu hatiku untukmu (ignore jer ler ako dh mule merapu) jangan lupa eikkk ari nie kul 9pm TV3 #cintaelysa.. hye aril i like u so much...Meowww...Meowww!!!


P/S : Terima Kasih Allah


21.10.11

Ari Nie Ako Cute :-))

Buwekkkk hehaaa puji dri sendri nampak sile jng termuntah yea!!! Ari nie ako pakai jubah tersangat ler cute smp xtertutup mulut opismate jantan2 (harus ler ako merepek merapu!)1st time pakai jubah g opis jantan2 nie xpernah tgk jd reaksi yg dtrime dluar kawalan..tp yg spoil dh cute mute kena keje luar demmm!!!


P/s:pic di atas tiada kena mengena dgn N3 di atas Johan asari a.k.a botak wee wee #cintaelysa aril so sweet hug...nighty nite all sleep tight sobat :-)))))


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.