24.4.11

Stailo Mailo!

Hehehe ako terbeli lagi jaket harge emmm bleh tahan gak! Aduh aiii ako rase nie ler jaket yg termahel ako pernah beli secara on9! Yea kebanyakan jaket ako beli smua on9 coz biase di on9 ni kite akan dpt fesyen lain dr yg tdpt di kedai2..yg on9 jaket yg djual biasenye gorgeous sgt2..

Jom shoping kt http://www.facebook.com/pages/Butik-Chinta sangat xmenghampakan..bezanya Butik Chinta sentiasa menjual baju atau jaket yg sgt gorgeous bila dpakai! Biase jaket yg djual sama je fesyennye tapi tidak di Butik Chinta, sblm ni ako ade beli jaket wana ijau dgn Butik Chinta jua xmenghampakan yeahh not bad! Stailo x jaket yg ako beli???

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

22.4.11

TerXcited Dengan Que Haidar Plak!

Xcuatly ako bukan peminat Que Haidar pon jauh skali nk admire gile2 kt dia. Setakat ako tau sape Que Haidar tu pon kire ok ler! Sebab ako hanya tau dia seorang plakon tapi film ape yg dia lakon xpayahlah korang nk tanya sb ako xtau eikk sebabnye ako xambik tau dan xminat nk ambik tau...

Suddenly ako terxcited plak dengan Que Haidar ni siap ako gogle lagi sebab nk baca story dia. Ako xminat dia jd kenalah berusaha kenal dia...
hahahhAhoo Ape kes ako bleh terminat kt mamat ni? Eikkk ako minat ke dia nie??? Hurrrmmm rasenye xkot cuma terxcited je coz ako tgk dia mcm cute plak..suka tgk mata dia yg sepet!!! HahohaAa haisyOoo layan je ler!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

18.4.11

Janganla Tabur Pasir!

Kalau xsuka ako bleh pegi tapi jangan ler ko tabur pasir kt periuk nasi ako!!! Setakat ko nk beri tekanan kt ako xjadi kudis kt ako tapi bile dh main cara halus ni yg ako xsuke ni!!! Ako memang akan pegi mengapa kenapa ako pegi biarlaa ia menjadi rahsia smua bkn kerelaan ako!!! Bukan smua bende ako leh share ngan smua org!

Trima kasih wat ako begini! Sungguh kejis cissss!!! Skg smua ko punye xperlu gusar xperlu kentar! Alhamdulilah tuhan masih menguji ako bende yg sama! Tuhanku janganlah ako asyik dianiaya jika ni balasan pd diriku ako trima tapi jnglaa sentuh anak2 dan suamiku, biarlah ako yg menanggungnye!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7.4.11

Baru Ku Prasan

Tibe2 sayu je atiku bile melihat wajah mumy yg pucat! Yea semalam my mum muntah dan cirit birit, puncanye??? My mum pon xtau. Nak ckp salah mkn my mum hanye mkn nasi goreng n laksa home made bkn beli pon! Dan kami juga makan bende yg sama tapi xplak muntah cirit birit!

Baruku prasan wajah my mum dh nampak tua uban pon makin banyak. Tuhan mungkin slama ni ako terabai my mum kerna sibuk dgn keje dgn anak2 suami! Tibe2 rase penyesalan yg xterhingga! "Mumy adik benar2 risau tgk mumy mcm ni dan ketahuilah mum I love u so much. Pas ayah tiada mum lah satu2nya tmp adik bermanja mencurah segala masalah."

Thank a lot mum menjaga my kids selepas bersara satu pengorbanan besa yg telah dilakukan! Ya allah sembuhkanlah segala penyakit yg mumyku hadapi berikan kesihatan yg baik padanye amin ya rabil al la min...

I LOVE U MUM!!!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3.4.11

Muka Cuak Perasan Lebih!

Ako rase memang ayat ni sesuai sgt dgn seseorang "Muka Cuak PerasanLebih". Pelisssss laaa kalu dh rase diri tu bagus sgt xperlu risau xperlu nk wat bende2 kurafat nak jatuhkan org...what's? Kurafat yes siyes!!! (yg sebenarnye ako baru abis tgk cite kurafat hahaha haisyoo)

So bagi ako memang dh slalu sgt org mendengki kat ako. Tuhan dh tentukan rezki masing2 jd jangan ler idup menengki je! Xdpt jatuhkan cara terang cara halus plak ko nak main... Bagi ako walaupon ko pakai serban kulit ko cerah skit tapi kalu dh keturunan belit tu belit gak mcm serban yg ko pakai tu!!!

Jng nk wat muka cuak kt ako ari2 ade je nak mengenakan ako! Ko bleh anta ape je kat ako tapi bukan anak2 husben dan kuarga ako sebab ko nak kenakan ako je nape plak nk aniaya yg lain? Buat ko smoga idup ko bahagia, berusahalah ko menjatuhkan ako! Selagi tertulis rezki ako dsana blum tentu ko mampu menjatuhkan ako!!! Out!


P/S: "Audzubillahi minasyaitonirrajim”

Niat: Aku berlindung kepada Allah daripada gangguan syaitan yang direjam


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

1.4.11

Jaket Nie Yang Ako Nak!!!

Nie ler yg ako nakkkkKk! Waaaa isskkk macam ner dh abis stock? Bleh plak ako terlambat! Sape2 yg tersesat kt blog ako bleh x tinggalkan link or rekemen kt ako sape2 yg ade jual jaket on9! Pelissss I need u help..
Gojes x jaket tu nice maaaa!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sangat Gojessss!

Dear ako walking cari jaket korang tau ako terjumpa jaket yg sgt gojessss!!! Tapi sayang xde stock! Ohooo mau je ako menjerit frusted nye ako nape eikk slalu dh jumpa yg kenan dhati pasti "sory dear yg ni dh abis stock kalu u nak nie bla bla bla blaaa..."

Iskkk ako minat yg ijau pucuk pisang tu ler bukan yg wana lain..at last ako pilih yg ijau pekat (dark green)! Gojes x??? Husben ako kate lawa, tuan punya fb kate gojesss nice tau! Haisyooo kerna termakan hasutan ako pn oder ler! Gojessss x?


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone