24.6.11

Akolah Super Duber Girl (Super Girl)

Haakkkkkktuiiiiiiiii....Super duber girl konon blum pe2 dah kena haktuiiiiiiii dengan ako..Entry di atas bukan menunjukkan ako super duber girl tapi adelah somebady tu! Sape eikk biarlah rasia :)

Kalau nak tunjuk ko hebat xperlu lah bende yg ko xpaham ko explain panjang2 kesudahannye bende xbetui tapi bleh plak wat de je xnak bagitau bende yg ko explain tu salah..jng ingat ako bodoh sgt ako tau laa tapi malas nak panjang2kan cite..on more things xslalu ko berade di atas ok satu hari ko pasti akan jatuh tergolek2 masa tu ako xlarat nak tahan supaya ko xjatuh sebab badan ako bkn besa mana pon nak menampung ko..ade paham???

P/s: Sabar banyak2 sebab skg ako terpaksa YES je ape yg ko ckp maklumlah pangkat dah jatuh..ukuhuii!!!

No comments:

Post a Comment