22.6.11

Follower Johor Bharu

Dalam blog ako nie yang rajin menterjah blog nie ade seorang dari Johor Bharu..bleh kate kan setiap entry ako dialah orang pertama yang menterjah..selain member2 ako dari putrajaya, wilayah persekutuan tu ako pasti misti member2 ako dulu..tapi yang dari JB nie ako pon xpasti siapa eikkk...

Pe2 pon hopefully you enjoy baca entry merapu "Ako Dia Unique" and ako pon teringin nak follow blogger dari Johor Bharu nie if dia ade blog lah..rajin2 lah tinggalkan link korang kat blog nie sebab ako pon memang rajin jadi silent reader...


P/S: Ape motifnye ako letak gambar kasut getah nie??? Ntah ako pon cam xtau gak motifnye???


No comments:

Post a Comment