25.7.11

Kenape Penyapu Masih Pakai Cantek2 Bersemangat Lagi???

Tajuk N3 ako rase mcm senggal jee! Ako dan orang2 tertentu je yg paham hahahhahoohuuu....Ako xde mood laa nak keje ari nie tapi nape eikkk si penyapu tu msh blehh pakai cantek2 dgn gaya catwalk yg bersemangat lagi adoiiiiiii aiiiiiii!!!!!!!

Ako jeles ke???? ohhhh tidakkk sesekali ako cuma heran laaa nape ko ari2 bersemangat cuba menonjolkan ketidakbusanan ko??? Fuhhhhh sejak jadi HOD misti lerr ade gaye eikkk ako lupa leerr penyapu bahawasenye ko supergirl....dah melaluk plakk ako nieeeeee.....tapi muka ko kena facial lerr uppppssss nie dh kategori mcm ngumpat pn ade dhhh ok laaa senag cite yg sebenarnye ako nk katekan yang ako sangat sangat laaaaaaaaaahhhh No Mood!!!!

22.7.11

Cepatlaaa 5.30

Cepatlaaa 5.30 hahuhaaa...kalu laaa ako msk AF tag line aku "Cepatlaaa 5.30" sebab sejak 2 menjak nie ako memang suka sangat ckp cepatlaaa 5.30 hahahhahuuuu mcm dh sebati dlm idup ako bkn 5.30am tapi 5.30ptg ade paham maksud eikkkk....???

Hurmmmm ako nie mcm xsmgat je nak meneruskan kerja ako nie ntahhh laaa sejak dh bertukar department nie memang xsebati dgn idup ako tapi idup perlu diteruskan xkeje xde duit xde duit mcm ner nak idup...??? bukan prinsip pegangan ako mengharap duit husben kerana ako dh biase pegang duit sendiri.. hidup xslalu cerah jadi kite kena laa slalu peringat...lagi pn duit husben duit ako gak, duit ako hehhehe ako punye lerr mn lehh share kannn B...

21.7.11

Busan Dengan Tugasan Yang Dberikan???

Nampak sangat menyampah dahhh pagi2 malas nak Emo tapi bile terbace email yg dbagi bos bleh bikin ako pening lerr apo sebenarnye ko nak oiitt! Suruh buka P/O pastu suruh minta quatatioan pelik ko nak oder brape tyre nie ko xckp pn..nak buka P/O misti nak oder barangkan???? adoiii aiiii dh ler mcm peluru petir nak tanya pn gerun...ape yg ako merapu pagi2 nie...



P/S: Ako mcm stress je 2 3 ari nie..arrgggghhhhhh!!!!!


19.7.11

Happy Besday B -19.07

Wahhhh wahhh wahhh bulan july nie memang banyak besday laa dalam my family hehehehe....mula2 besday adik 14hb, pastu besday ayah dia pulak merangkap my Husbend lerr ari nie 19hb pastu jenggg jengg jenggg besday mama dia plak coming son 31hb nie...hehehehe jng lupo korang bg adiah eikkkk...cuma anak sulung ako je besday tersasar skiit 24hb ogos...

To My lovely Husbend ....." Slamat Hari Lahir Moga dirahmati hidup dikurniakan kesihatan yang baik dipanjangkan usia dan berbahgia disamping anak2 dan mama...ampunkan segala dosa2 yang telah ma lakukan ma cuma berharap dapat membahgiakan hidup anak2 dan B didunia akhirat amin yarabil alamin..


P/S: xpayah la kot nak show wajah ensem husben ako biarlah low profile skit xpyh nk menonjol naa sebab ramai dh yg kenal dia...Lupo laa nk upload gmbr besday adik dan ako g hiking ahad ari tu..

18.7.11

Besoklahh

Ari nie and semalam and kelmarin xsmpt update ape2 coz byk sgt xtvt nyeee..ok laaa sok je ako update...hurmmm adik plak sakit gg nie..sian plakk risau laa ako tapi dia tetap ke skolah kalu pe2 ako dh pesan kt nenek suruh teacher kol dan nak bawa adik balik....

hurmmmm harap2 smuanye xde ape2 tgh nak fikir nak antar adik g cucuk doctor adik pn dh kol suruh antar cucuk untuk 4taun...tapi tu la gg plak sakit badan dia pn mcm dh panas jee...doa2kan yg terbaek untuk anak ako yg sorang nie yea korang smuaaa..aminnnn

15.7.11

Ako Memang Malas Keje!

Hujan kat luar yang xmenjadi dan cuaca yang sangat mendung dan sejuk waaaaahhhh pagi2 lagi ako dah terfikir cepatlah 5.30ptg ako nak balik nieee..hahahha half day pun xsampai sudah mau pikir balik ka???

xcuatly dalam beberapa ari nie ako memang sesangat malasnye nak keje nak ngadap bende yang betul2 "0" yang ako xtau ujung pangkalnye sangat mencabar mental dan mod nafsu ako untuk bekeje...peehhhhh


P/S: Akhir kate cepatla masa berlalu 5.30 ako menanti mu...ari isnin janganlah ko datang bleh ke panggil doremon tolong putarkan masa ari isnin xkan muncul..mula la menggong ako datang!!!!

14.7.11

My Prince Iman Syaddad Besday - Today 14.07

Today is my little prince Iman Syaddad Bin Jaafar besday....Yuppp genap usia 4tahun anak mama...tiada harapan lain dari mama untuk seorang anak " Selamat Hari Lahir Adik Moga jadi anak yang soleh beriman bertakwal dan boleh menjadi pemimpin pelindung untuk keluaga kite....

Nie laahhh dia besday boy kite...wajah cute mute prince Amoy & Jaafar

^
^
^
^
(*....*)



12.7.11

Mood Suam2 Panas

Suke2 je ako tukarkan ayat suam2 kuku jadi suam2 panas....malasssssssss aaaarrrrrrr keje tu laa pagi2 lagi dh rase terujanye TAK NAK keje hurmmmm...Gile Kentanng tol nape laa mod nie menular dan menjalar dlm badan ako nie lalu mengalirkan arus2 elektrik yg menjadikan ako MALAS!!

Mumyyy pls help me hurmmm tibe2 ako teringat kat ayah, rindu sangat pada Ayah...sobbb..soobb... Alfatihah untuk arwah ayah..

11.7.11

Hurmmm..Keje Yang Menjadi Ako Blerrr

Ako xtau laa pd sape nak dicurahkan prasaan nie..nak kate ako nie terrer sgt ramai lg senior kt sini tapi mengapa ko pilih ako gak wat keje nie smua...Hurmmm wahai bos yg senggal tolong ler memahami ako yg dah blerrr niie terlalu cepat sangat bende2 nie ko serah pada ako...

sah2 ako bkn kelulusan account jauh sekali nak wat full set account ko...Pelissssssssssss bos lepaskan la ako dlm belenggu ko tolong la weiiii bos jng ko wt ako jd biul mcm ko...

10.7.11

My Little Kids Love Forever


Gambar Tanpa Bicara

Sesuaila tu dh seminggu ako janji upload baju school adik tanpa sebutir bicara ari nie baru dapat ako tunaikan oleh sebab2 tertentu:

1. Sesangat bz dengan tugasan keje baru..ntah laa ako pn xtau rase2 mmg payah utk ako meneruskan tugas yg diberi pdku tapi ako angap 1 cabaran wat ako..

2. Jenuh membuat keje xpaham plak tu..kalu nak pas over keje siapkan la keje terbengkalai lu dari bln 1 maaaa..skg bulan 7 haiyooossss lu langsi lu mati betul..abis ako nak wat mcm ner terpaksa telan saje..

3. Wat full account utk boss....umangggg aiiii tu bkn bidang ako sebenarnye jauh tersasar lu pikir wa bleh wat ke adoiiii aiiii x cabaran wat ako namenye????

4. Mygren pn smp serentak dgn malas lak aii nk koje nieeeeeee!!!!! Ape tindakan ako eikkk????


Baju Schol Adik Little Caliph





1.7.11

Ambik Baju Skolah Ddad Jap (^__^)

Rehatkan ako nak g ambik baju anak ako dik ddad..hurmmm ako plak yg teruja dan cam biase ler ako risau ler anak ako xmau g skolah nangis2..tu memang perkara biasekan tapi anak ako yg nie lain skit  prangai totally diferen with abg ok..hurmm cam ner tawakal je laaa harap2 xwat prangai isnin nie aminnnnn <*_*>


P/S:Nanti ako upload gambar baju skolah ddad eikkk