30.9.11

Kekasih Yang x dianggap。。。

Salam pg jumaat smua..que cuti lg ari ni..tibe2 teingin layan kertas band suatu ketika dulu ako suka sgt layan lagu kertas band..for me not bad bleh msk d telinga ako...

Bende yg lepas biar ler lepas jd kenangan yg pahit dlm idup ako。。。。katekan ini hanya, hanyalah mimpi 。。。hidup harus dteruskan slagi nadi xberhenti!!! Kbai adios..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

28.9.11

Miss My Blogs

Lama dah rasenye ako xupdate blog ako...sibuk skiit laaa anak2 ako xsihat so mod xmengupdate tu nan ado mod penat jer yg ado..hahhahaa..ari nie ako pn xde pulish worles wednesday hurmmmm xpe ler mggu dpn kan masih ade eikkk kalu dberi keberkatan usia oleh penciptaku allah...kbai me dh nak balik dah X00X00...

21.9.11

18.9.11

Sudenly I feel so bored!

K fine memang tibe2 je me rase busan sangat! Kdg2 mulut2 orang nie memang bleh wt kite sentap wpn pd hakikatnye kite xkisah sgt tp kalu dh bercite kt umum memang kureng ajor lewtu!!!

Xpe ler malas nak fikir mmg dh jenis org tu slalu pikir dia the best maka xbleh tgk org lbh...kalu xsuke ignor jer me kbai...


P/s:me tetap manten jer suke ati qua ler mau tulis pe qua punye blog lu salah masuk beb..lu lansi lu mengong!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

13.9.11

Bile Nak ...Kena Tgk Cite Blue Dulu!

Huahaahaa...ayat kt atas tu memang xbleh blaa sory ler kwn2 gua bkn nk cite blue xxx pon tp ade ler sorang umat tu slalu dok tegur me dan mengkritik org-:

- tudung tu pendek sgt slalu pakai ari ni br nampak labuh skit!
-tudung nie size 'S' ke 'M'
-Pose x ari nie? Tu laaa sape srh mkn pil prancang kan xbtul dh period..
-dia tu bknnye ade keje pn...dia nie jap2 msg...dia tdo jer keje dia...ohhh dia nie free sgt2 xde keje...bkn byk keje pn tu pn ade pembantu...asyik ngadap intenet jerr!
-nape ler dia xsmbyang
-slalu kuar ambik time opis pandai diorg nie!
-sedap ke org tu msk ohhh nk rase leer bawa laaa nak rase (dlm ati ako msk lg sdap!)

Tapi statement minah nie yang paling ako xtahan ialah:- "kalu nak bersama husben tu kenalah tengok cite blue dulu baru ler teransang syok skittt"
Umanggg aiii nampak alim2 tu xbleh ni xbleh kena pakai longgar2 jng fix2 tapi tang cite blue tu bleh escape plakkk!!


P/s: mari kite renung2 kan bersama...cerminkan diri anda sdri sblm memberi cermin pd org lain...renung2kan!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

8.9.11

Me Nak Tengok U Saka G Jauh

Nampak mcm xde peluang jer me nk tgk u saka g jauh...emmm buka cite dbo tapi masalahnye bkn tgk TV pn sibuk main racing car, bile me tukarkan bising siap nangis2 lg..tektik lama yg dpakai mmg slalu menjadi!!!


P/s: me stan 4 'ako'...bukan nama ako me and mu Stan 4 'kamu'...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4.9.11

Pokemon Saya!!!

Nie lerrr koleksi pokemon saye!!! Layan jerr lerr telatah anak2 mcm2
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Santai Sambil Layan Tomica Hero

Sonoknye relex2 sambil layan tomica hero rescue fire..kusyuk anak2 ako melayan cite nie dengan ako skali pon same terlibat! Cite nie ade disiarkan setiap ahad jam 9.30 pagi TV2..

Layannnnnnn!!!!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3.9.11

Besday & Open House

Smlm wt besday Abg n open house skali sangat ler penat!!!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.