13.9.11

Bile Nak ...Kena Tgk Cite Blue Dulu!

Huahaahaa...ayat kt atas tu memang xbleh blaa sory ler kwn2 gua bkn nk cite blue xxx pon tp ade ler sorang umat tu slalu dok tegur me dan mengkritik org-:

- tudung tu pendek sgt slalu pakai ari ni br nampak labuh skit!
-tudung nie size 'S' ke 'M'
-Pose x ari nie? Tu laaa sape srh mkn pil prancang kan xbtul dh period..
-dia tu bknnye ade keje pn...dia nie jap2 msg...dia tdo jer keje dia...ohhh dia nie free sgt2 xde keje...bkn byk keje pn tu pn ade pembantu...asyik ngadap intenet jerr!
-nape ler dia xsmbyang
-slalu kuar ambik time opis pandai diorg nie!
-sedap ke org tu msk ohhh nk rase leer bawa laaa nak rase (dlm ati ako msk lg sdap!)

Tapi statement minah nie yang paling ako xtahan ialah:- "kalu nak bersama husben tu kenalah tengok cite blue dulu baru ler teransang syok skittt"
Umanggg aiii nampak alim2 tu xbleh ni xbleh kena pakai longgar2 jng fix2 tapi tang cite blue tu bleh escape plakkk!!


P/s: mari kite renung2 kan bersama...cerminkan diri anda sdri sblm memberi cermin pd org lain...renung2kan!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment