26.10.11

25.10.11

Meowww...Meowww.. ;)

Meowww...meowww.. saye suke kucing terutama kucing jantan hehaaa...kuching jantan yang ganas macho tapi dalam ati ade taman bleh gitu!!! Wowww best khennnn...gatal plak ako ade yang kena lempangkan hahahhaa..tapi ape kaitan kucing dengan pic kat bawah nie???





Xcely saye suke orang yang pegang kucing tu ngehh..ngehh..ngehh..awesome meowww..meowww..sayang2 ku sudah berpunye tertutup pintu hatiku untukmu (ignore jer ler ako dh mule merapu) jangan lupa eikkk ari nie kul 9pm TV3 #cintaelysa.. hye aril i like u so much...Meowww...Meowww!!!


P/S : Terima Kasih Allah


21.10.11

Ari Nie Ako Cute :-))

Buwekkkk hehaaa puji dri sendri nampak sile jng termuntah yea!!! Ari nie ako pakai jubah tersangat ler cute smp xtertutup mulut opismate jantan2 (harus ler ako merepek merapu!)1st time pakai jubah g opis jantan2 nie xpernah tgk jd reaksi yg dtrime dluar kawalan..tp yg spoil dh cute mute kena keje luar demmm!!!


P/s:pic di atas tiada kena mengena dgn N3 di atas Johan asari a.k.a botak wee wee #cintaelysa aril so sweet hug...nighty nite all sleep tight sobat :-)))))


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

19.10.11

Kematian Itu Wajib


Kematian itu Wajib Alfatihah untuk arwah Firdaus, arwah Zuraidah dan arwah hosemate (kawan ako kakak dia punye hosemate meninggal)

17.10.11

Gojes x Hot Pink Maxi

Wee wee lama dah xupdate blog bg ako kalu dh seminggu xupdate tu kire lama dah!!! Ako kan nak jd blogger tegar tp xpernah jadi pong! Hehahaa..bz lah katekan (mende bz pon ako xtau ler!) Ari tu khennn me jalan2 ler walk shoping on9 terjumpe ler satu maxi tu not hurmmm nice gojes tau yang penting sgt hot maaa...hot mehhh??? Jom usha....


Taraaaa...gojes x??? My bb yang pilihkan hot pink kaler


Xtualy me pilih kaler soft pink pastu tanye my bb dia kate xpayah ler ambik yang reben2 tu ambik kaler nie (hot pink kaler) cantek...hurmmmm dipikir2 balik ok gak ikut jer ckp bb biase ape yg dia pilih memang kena dengan gaye me..memang dia pandai memilih warna pakaian utk me...dress nie akan dipakai pada hari raya haji nanti heheheh...kalu xde pe2 sok me akan dapat ler maxi hot pink kaler tuuuu....smlm dgn pantasnye me transfer acc xsabar2 nak tgk hot x (harap2 xmengecewakan emmm!!!)


Nie soft pink yang me pilih tapi xjadi ambik nice gak khennn...


11.10.11

Gua Miss Blog Gua Ler!

Heheee xdpt nak nular ngadap lapy ler maklum ler keadaan terkawal kena keje luar maaa...kuli mcm ako nie bkn slalu duk opis kalu di arah wt keje ape2 pn kena ikut arahan ..tu sb ako prefer pakai suar jarang wear baju kurung 4 comfort gak!!!

Dpt update kt hanpon pn jd ler!!! Ned to going back early kbai sok gua sambung cite muuuaahhh...^"_"^

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5.10.11

Wordless Wednesday #12

Beza antara kure2 dan buaya hurmmm!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3.10.11

Monday n Everdays It Blues 4 Me!

Ok...it to simple to say everyday it blues 4 me..am i right???? Dasar pemalas ko nie moy hehaaa lempangkan cube contohi Ahkak puaka yg rajin sesangat g keje!!! Ade ako kisah? Siapa ahkak puaka? Adeler someone yg tersangat awesome ...uwekkss cube jng termuntah eikkk...

Ok it to much ned to do ned to setle it!!! Never mind blues pon blues ler i just like me tetap giler2 happening dlm ati tetap ade taman heheee... Kbai all!!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.