17.10.11

Gojes x Hot Pink Maxi

Wee wee lama dah xupdate blog bg ako kalu dh seminggu xupdate tu kire lama dah!!! Ako kan nak jd blogger tegar tp xpernah jadi pong! Hehahaa..bz lah katekan (mende bz pon ako xtau ler!) Ari tu khennn me jalan2 ler walk shoping on9 terjumpe ler satu maxi tu not hurmmm nice gojes tau yang penting sgt hot maaa...hot mehhh??? Jom usha....


Taraaaa...gojes x??? My bb yang pilihkan hot pink kaler


Xtualy me pilih kaler soft pink pastu tanye my bb dia kate xpayah ler ambik yang reben2 tu ambik kaler nie (hot pink kaler) cantek...hurmmmm dipikir2 balik ok gak ikut jer ckp bb biase ape yg dia pilih memang kena dengan gaye me..memang dia pandai memilih warna pakaian utk me...dress nie akan dipakai pada hari raya haji nanti heheheh...kalu xde pe2 sok me akan dapat ler maxi hot pink kaler tuuuu....smlm dgn pantasnye me transfer acc xsabar2 nak tgk hot x (harap2 xmengecewakan emmm!!!)


Nie soft pink yang me pilih tapi xjadi ambik nice gak khennn...


No comments:

Post a Comment