22.11.11

AAAAAAUUUUUUMMMMMM Harimau Malaya

Maaf garuda kami bukan cari lawan kami bermain semangat kesukanan...bonai wat ponek jo ko jampi gawang khairul fahmi...ko xkenal lagi dahlia teck lagi khennnn???jampi die lagi power semua eikk lengkap untuk KFCM....


inilah tanah tumpahnya darahku
negara pasukan biarlah hanya satu
harimau kami berlari laju,
belang nak tertanggal dari baju
harimau kami cekap gelecek
pertahanan lawan tumbang sederet
bila turun padang berumahkan gelanggang,
kalau berani mari bersandang

selamanya, selamanya,selamanya,
harimau malaya!
selamanya, selamanya,selamanya,
sokong Malaysia!


Terima Kasih Skuad Harimau Muda kerana memberi ibu pingat pada Malaysia AAAAAAUUUUUMMMMMM


Penjaga gol: Khairul Fahmi Che Mat dan Mohd Izham Tarmizi.


Pertahanan: Mahali Jasuli, Mohd Muslim Ahmad, Mohd Fadhli Shas, Mohd Amer Saidin, Fandi Othman, Asraruddin Putra dan Zubir Azmi.


Tengah: Baddrol Bakhtiar(kapten), Wan Zaharulnizam, K.Gurusamy, Shukur Jusoh, Irfan Fazail, Yong Kuong Yong dan Nazmi Faiz.

Penyerang: Syahrul Azwari, Thamil Arasu, Izzaq Faris dan Fakri Saarani.



P/s: Terima Kasih Allah memakbulkan doa2 kami untuk #harimaumuda...Tahniah ong kim swee teruskan usahamu!!!

21.11.11

Selamanya-Harimau Malaya




P/s: Khas untuk skuad harimau muda slamat mempertahankan pingat emas sukan SEA mlm nie exspecialy untuk Muhamad Nazmi Faiz Mansor...selamanya..selamanya..selamanya harimau malaya...
aaaaaauuuuummmmmmm....


18.11.11

Inikah Nazmi #harimaumalaya ;))

On my way to work dari malam tadi ako gogle Nazmi pemain Harimau Muda yg sedang beraksi di sukan sea skg ni jersi 21...smlmnye game ako dpt tgk mase 2nd half itu pon dah 15minit terakhir perlawanan dgn gigihnye ako berkejar2 mase tp thank pd member2 twitter upadate korang byk membantu. (xperlu sebut name ramai yg jd pengulas xrasmi kt twitter)

Ako mencari name pemain berusia 17 taun ni pon dgn bantuan kwn2 twitter thank sgt appreciate ;')) bukan pe dari game lawan Cambodia ari tu ako dok usha die ni mlm td baru kesempatan gogle nazmi ni..Muhamad Nazmi Faiz Mansor berusia 17 thn..taun ni xambik SPM kerana memwakili negara ke sukan sea..

Hopefully bintang Nazmi terus bersinar smlm nazmi main dbahagian tengah care die main sangat cool seolah2 pemain yg berusia 27taun... Will done Nazmi!!!

17.11.11

Terima Kasih Allah :)))

Salam pagi khamis lagi satu ari untuk bekeje then have a nice wekend!!! Ari2 wekend pon k gak hehahaa nampak na ko pemalas keje moy...malam tadi ako sentap skit emo lahh jugak tapi pagi nie alhamdulilah yang lepas tu lepas lah ako malas pikir memang ako yang memilihnye dan ako tetap bersyukur dengan pilihan ako walaupon disebelah pihak masih belum menerima sepenuhnye kehadiranku ...ecehcehceh memang betul pe ngeh..ngeh..ngeh ;)



Tengah emo2 tu tibe2 terlayan plak lagu spider kita satu..pehhhh nie semua #cintaelysa punye penangan lerrrr i miss my aril oh abang botak..hehhee sekarang xbotak dah ade rambut..good job johan eikkkk pesal tibe2 plak melalut plak cite johan #cintaelysa plak meowww...meowww...Jazakallah

Terima Kasih Allah

16.11.11

11.11.11

11 11 11

With My Love B

Slamat petang 11 11 11...centek khennnn no nie xde pe yang menarik blaku pon cuma gg ako sakit mlm ni nk g klinik...so scary demmm ;(

Harap sgale yg berlaku ari ni stakat ni saje...tolong jangan ganggu ako laei!!! Ko ade cara idup ko dan ako dgn caraku sdri..don't be stupid just ignore me k!!!

P/s: it too pesonal to share what happen hope it will be k..

6.11.11

Fw: MB Kami

Xcutly ni bkn 1st time ako dpt SMS dr MB tok mat..hurmmm seingat ako ms besday ako, ari raya aidilfitri, nie raye haji kire taun ni dh 3x ako dpt..selain ako husben ako pon dpt bende yg same gak...name ako tukar ke nick name ako SMS yg dterima mempamerkan name ako sbnar dlm Ic!!!

------ SMS ------
From: YAB.MB.NS
Received: Nov 6, 2011 20:22

Assalamulaikum Amoy, saya sekeluarga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha. Semoga kita semua berada didalam peliharaan Allah. Dpd: YAB. Dato Seri Utama Mohamad Hj Hasan. MBNS (Reply: <msg> hantar ke 067642000)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5.11.11

Banyak Yang xupdate ;(

Piale Malaysia dh abis pon ari sabtu pas tp ako xsempat nk update pe2 pon..memang sibuk sesangat naik keje ari isnin trus terkejuz dgn tugasan baru yg dberi oleh bos ako hurrmmm korang pikir bleh ke ako menolak keje yang dberi???

Kena telan kena lalui mgkin pas ni ako byk wt tugasan dluar..k tutup cite opis! Smlm anugrah skrin yang menarik Juana menang dan yg tertarik botak a.k.a johan asari ade tu yg penting...I like u johan ;)) yawww meowww...meowww ;-))


P/s: xsabar nk tgk drama terbaru johan asari pakai serban dlm cite ntah ako pon xsure tajuk eikkk hahahaa..tasbih putih kot !!!