18.11.11

Inikah Nazmi #harimaumalaya ;))

On my way to work dari malam tadi ako gogle Nazmi pemain Harimau Muda yg sedang beraksi di sukan sea skg ni jersi 21...smlmnye game ako dpt tgk mase 2nd half itu pon dah 15minit terakhir perlawanan dgn gigihnye ako berkejar2 mase tp thank pd member2 twitter upadate korang byk membantu. (xperlu sebut name ramai yg jd pengulas xrasmi kt twitter)

Ako mencari name pemain berusia 17 taun ni pon dgn bantuan kwn2 twitter thank sgt appreciate ;')) bukan pe dari game lawan Cambodia ari tu ako dok usha die ni mlm td baru kesempatan gogle nazmi ni..Muhamad Nazmi Faiz Mansor berusia 17 thn..taun ni xambik SPM kerana memwakili negara ke sukan sea..

Hopefully bintang Nazmi terus bersinar smlm nazmi main dbahagian tengah care die main sangat cool seolah2 pemain yg berusia 27taun... Will done Nazmi!!!

3 comments:

  1. ngehhh..ngehh taun depan ako nak jaga exam spm utk nazmi hahahhaha

    ReplyDelete