16.4.12

Janji Allah

Alfatihah utk arwah Pacik mat... Kematian itu pasti...çuma masanye sahaja yang xpasti itu adalah janji allah pada setiap yg bernyawa!

Sentap juga bila Mumy cite masa kt surau ari khamis lepas my mum peluk istri arwah Pacik mat (masa itu arwah dekat ICU) bacaan yasin utk doakan agar arwah selamat..macik ni dgn sedih berkata "kau dah rase dah...."


P/s: alfatihah untuk kaum muslimim dan muslimat yg telah meninggal dunia..termasuk arwah ayah sudah 5 taun ayah pergi meninggalkan kami :(


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

13.4.12

Foursquare

Eaaaaaa pesal foursquare ako xbleh link ke facebook ni! Aduiiiiii aiiiiii menci lerrrr :(( cam ner nak wat ni!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

12.4.12

Jimmy Palikat - Tanak Kampung


Memang aku ini anak orang miskin


Tiada apa-apa yang dapatku berikan

Engkau memang cantik memang tidak padan

Dan tidak sepadan



Aku anak kampung tiada pelajaran

Kuli kuli sahaja memang tidak padan

Cantik bha kau itu banyak yang tergoda

Lagi orang kaya



Chorus

Tiada keretaku bawa kau jalan-jalan

Rumahku pun teda ada pun bapa punya

Apa lagi belanja mahu bayar berian

Kahwin sama kamu



Bukannya ku tidak suka sama kamu

Tapi aku takut hidup kau kan sengsara

Kerana aku cinta

Aku lepaskan kau sama

Orang lain



Engkau masih muda cantik lagi menawan

Janganlah kau cari lelaki macam saya

Engkau memang cantik

Nanti kau menyesal tiadalah guna






P/S: Tibe2 ako mcm tersuke plak layan lagu nie.......