28.5.12

Moyy&Jeff 8th Anniversary

Hahahaaaa tajuk entry ni mcm poyo lg skima spontan jer ako menaip tajuk entry ni tanpe perlu memikir....ok actually anniversary kami jatuh pd 29.05 esoklah kan patutnye tp di sebabkan esok husband ako ade tabung darah petang kena g Kuala Lumpur so no choice (bak kato doris heheheee) kite celebrate awal lah laling...

Ptg tu my husband dh msg tanye nk celebrate kt mane malam ni? Tapi disebabkan badan ako xbrape sihat kaki pon sakit so we decide kite celebrate ari sabtu ni jerlah wat bbq skali...yesss memang ako suke bbq :)) hahahaaaa dipendekan cite ako lapar tp xlalu nk mkn lauk yg ade nak xnak my husband kena lah masak utk ari ni candidate diner nasi goreng cina + fish chips + drum stick... Sian kena masak 2mlm berturut2 (semalam msk nasi goreng cili api) tp hasilnye emmmm not bad yummy I really like it!

K layan jer lah pic kt atas tu...tq b love u :)


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Lama xmengudpate :)

Bkn malas tp byk bende yg menyebabkan Blog ni dah bersawang :( salah satu keadaan x mengizinkan heheheee harap paham2 jer ler...sabtu lepas kami bawa anak2 g i-city sunnguh teruja anak2 Ku...

kalau korang ingat taun ni kami g bercuti kt melaka 3 ari 2 mlm ako pernah janji nk update tp hampeh sampai dh half year pon entry bercuti pon xde...xpe ako free t ako post pic jer cite dah basi ...heheee layan jer gambar g icity ari sabtu lepas...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.