27.6.12

Aqasha - Butterfly (Dejavu Di Kinabalu)




P/S: Siyesly ako memang suke tengok Aqasha belakon dari dulu lagi lebih2 lagi kalu die menyanyi secara unplug dengan gitar bergetar2 jiwa ako dengar suara die memang sedap ade fill kalu dengar...die memang antara hero pilihan ako kalu belakon best!!! Tolong kalu ade sape2 yang terjumpa lagu butterfly fully song by Aqasha tolong tinggalkan link kt sini yea..ako nak download puas cari tapi xjumpa :)

19.6.12

Video Nazmi Faiz kena kad merah tumbuk pemain Qatar

Ambik ko kena penumbuk pemain Qatar! Ok Nazmi jadikan satu pengajaran jng wat lagi lol! Bintang tengah

 hot memang ati pon cepat hot bawa2lah besabar pas nie! Ape pon Nazmi tetap The best

ngehhhh...ngehhhh,,Adioz Nazmi!!!



18.6.12

Mama tenok saya dapat adiah :)

Blum sempat pun kaki ako msk ke pintu gate umah adik dah berlari dengan piala di tangan dan sebelah tangan lagi report card "mama tenok saya dapat adiah"...:) Dalam ati ako berkate ape plak bende ni xkan dpt exam baguh wpon ako tau smua paper die pukul 100 satu paper jer 98....ohhhh konfirm cikgu yg ajar tu smua btul "saye wat sindiri laaahhh" tulah jawapan adik bile ako tgk paper exam die tempuh ari...

Punyelah happy sampai my mum ckp sepanjang jemput die balik skolah asyik sibuk ckp "saya dapat adiah cikgu bagi" heeeeiii budak2 lg pon ni 1st time dpt adiah piala selalu toys jer mmg excited eikkkk.... Ok ler adik mama wish adik rajin2 blaja n rajin2 wat keje skolah yea...sb ma tau adik susahlah sgt bab nk menulis wat keje skolah bab nk membaca ulang kaji aduiii slalu ma pikir mcm ner lah nk wat dgn adik ni emmmmm :))

P/s: tenok mean tengok adik ni pelat skit...mama,ayah,abang love u adik muuuaaahhh


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

12.6.12

HANYA DIRIMU LIRIK - ANAS MENTOR 6

HANYA DIRIMU LIRIK - ANAS MENTOR 6



HANYA DIRIMU

MAMPU MEMBUAT AKU

MEMANDANGMU TERPAKU

HINGGA TERKATA KELU


HANYA DIRIMU

DIFIKIRAN SELALU

TIADA KATA YANGKU TAHU

YANG PERNAH MAMPU

MENGGAMBARKANMU


HINGGA HUJUNG NYAWA DIRIKU

BIAR AKU MENCINTAIMU

HINGGA AKHIR HAYAT HIDUPKU

BIAR AKU MENJAGA DIRIMU


BIAR SELALU

BERIKU BERSAMAMU

TIAP SAAT DAN WAKTU

MENGHARUNGI SEMUA


BIAR SELALU

DAPATKU MELIHATMU

BIAR SAJA SEMUA BERLALU

TINGGAL KAU DAN AKU UNTUK SELAMANYA


HINGGA HUJUNG NYAWA DIRIKU

BIAR AKU MENCINTAIMU

HINGGA AKHIR HAYAT HIDUPKU

BIAR AKU MENJADI MILIKMU


TANPAMU KU TAK AKAN MAMPU

MENGHARUNGI HARI

TANPA ADA BERMAKNA

TAK AKAN PERNAH JEMUKU MENCINTAIMU


HINGGA HUJUNG NYAWA DIRIKU

BIAR AKU MENCINTAIMU

HINGGA AKHIR HAYAT HIDUPKU

BIAR AKU MENJAGA DIRIMU


HINGGA HUJUNG NYAWA DIRIKU

BIAR AKU MENCINTAIMU

HINGGA AKHIR HAYAT HIDUPKU

BIAR AKU MENJAGA DIRIMU

BIAR AKU MENJADI MILIKMU

11.6.12

ANAS - Hanya Dirimu @ FINAL Mentor 6

Ako suka lagu anas nie tapi puas cari lirik xjumpa mungkin baru semalamkan so blum update lagi

ler....agaknye lerrr nanti dah ade ako update lirik yea layan jer lagu nie...Hidup FT Hidup Anas :))



P/s: Love FT ngehhh..ngehhhh

9.6.12

Kasih Benar Kasih

Sebenarnye ako malasnyeeeer nak masak ari ni tapi kena gak masakkan kan lapo pulak hero2 ako since ayah not around dgn cuaca yg sejuk2 sepoi2 angin mate pon berat jer nak buka...haaaa baju blum mesin blum sidai baju keje husband jer dh ready ako gosok utk 1weeks....see betape rajinnye ako ngehhhh...ngehhh padahal malas nak ari2 gosok :))

Pas setel smua keje ako nak baca novel "kasih benar kasih" nak abiskan gak ari ni nk pulang bg Pompuan blk heheheee maklumlah novel smua pinjam xbeli pon...best x novel nie ermmmm!!!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

8.6.12

Awesome

Korang cantek x maxi nie... Nicekan ako suke sgt! Kalu berminat bleh leh ke Facebook Azleesya cotton byk lg yg cantek2...ako dulu ade gak beli maxi jenis mcm ni on line tapi pattern jenis lain ler warna pink purple skg ni ako kenan yg ni plak...

Byk fesyen Nye macam2 korang g ler Facebook Azleesya cotton k!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7.6.12

Yogurt yummy!

Siyesly! Sedap ler yogurt perisa capucino vanila & nata de coco.... Emmmm dengan sekejap jer ako dh abiskan aduhhh nyesal plak td rase nk beli perisa ni 2 tp ako letak balik takut xsedap...xpe nanti ako beli lagi...

Warna yogurt ni putih mcm ade rase vanila n capucino...korang try ler beli kt pasaraya :))


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.