18.6.12

Mama tenok saya dapat adiah :)

Blum sempat pun kaki ako msk ke pintu gate umah adik dah berlari dengan piala di tangan dan sebelah tangan lagi report card "mama tenok saya dapat adiah"...:) Dalam ati ako berkate ape plak bende ni xkan dpt exam baguh wpon ako tau smua paper die pukul 100 satu paper jer 98....ohhhh konfirm cikgu yg ajar tu smua btul "saye wat sindiri laaahhh" tulah jawapan adik bile ako tgk paper exam die tempuh ari...

Punyelah happy sampai my mum ckp sepanjang jemput die balik skolah asyik sibuk ckp "saya dapat adiah cikgu bagi" heeeeiii budak2 lg pon ni 1st time dpt adiah piala selalu toys jer mmg excited eikkkk.... Ok ler adik mama wish adik rajin2 blaja n rajin2 wat keje skolah yea...sb ma tau adik susahlah sgt bab nk menulis wat keje skolah bab nk membaca ulang kaji aduiii slalu ma pikir mcm ner lah nk wat dgn adik ni emmmmm :))

P/s: tenok mean tengok adik ni pelat skit...mama,ayah,abang love u adik muuuaaahhh


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment