26.7.12

Langit Menangis - Nazim Othman


P/s : Sorry ler geng masih dalam mood #dejavudikinabalu...malam nie kul 8mlm waktu terakhir utuk undian #teamammar / #teambazli undilah eikkk mane yg korang suke (padahal ako xpernah pon undi hahahhaha!) seperti yg korang smua tau ako #teamammar :)

25.7.12

Mutiara Crystal Sabah

Catekkk x??? trenggggg :) saya suke anda smua mcm mane???


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

20.7.12

Salam Ramadhan 2012

Salam Ramadhan Mubarak to you all .May ALLAH give us TAUFIQ to get fully reward out of this RAMADHAN :))


P/s: Lets perform our first terawikh tonight!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

17.7.12

Ammar Atau Bazli? Sinopsis Akhir Dejavu Di Kinabalu

Sumber EDtv

Sedikit sinopsis kat penghujung episod drama Dejavu Di Kinabalu, nanti Nadira akan tahu bahawa jantung yang dimilikinya adalah jantung Innara kekasih Ammar. Dari situ, Nadira akan sedar bahawa dia mencintai Ammar kerana pengaruh jantung Innara di dalam dirinya. Jangan terkejut, Nadira meminta putus daripada Ammar dan berbaik semula kepada Bazli.

Episod terakhirnya nanti, anda akan dapat saksikan Bazli berbaik dengan Ammar dan mahu Ammar berjumpa dengan Nadira. Tetapi Nadira menyuruh Ammar pulang.

Walaubagaimanapun, Bazli mahu Nadira berkahwin dengan Ammar dan menyiapkan persediaan perkahwinan untuk Nadira. Hati Nadira berbelah bahagi sama ada mahu terima Ammar atau Bazli (orang yang dah banyak berkorban untuknya). Apabila tarikh perkahwinan itu tiba, siapakah pilihan hati Nadira? Ammar atau Bazli? Penonton yang akan menentukan melalui undian SMS. Mesti tonton ni!

P/s: xpe ler Ammar, Nadira pilih Bazli ako tetap pilih suara ko! Suka dengar ammar nyanyi #Ammarside...

Sumber: copy right frm kepala bergetar


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

15.7.12

Happy besday iman syaddad

Semalam 14.07 besaday adik a.k.a iman syaddad bin jaafar yg ke 5... Adelah kami wat jamuan kecik2 jer panggil kawan2 adik, jiran2 dekat n kawan2..
memang sgt teruja adik kali ni nk sambut besday..

P/s: jadi anak soleh boleh membimbing dan melindung kuaga kite syaddad mama always love u adik..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

10.7.12

Secret recipe

Semalam adelah cuti opppsss bkn cuti umum cuma ako cuti sb sayang botak saye cuti (cuti tanpa rekod blk dr Sabah) :))) jd sbg istri yg solehah ako pon kena gak cuti ececehhh! Dari umah pergi umah baru kami emmmm lama xblk umah kami cadar pon kena tukar ni sb dh lama xtukar lepak sane jap sb kawan husben ako ade...kul 11.20 ako kuar jap jmpt adik dari sekolah bwa blk umah baru kami..seperti biase adik suke duk kt umah baru nak layan CD yang banyak smua adekannnnnn tu motip utamanye!

Tgh syok lepak mama nak nasi...aaaahhh sudah mama xmasaklah sayang..." jomlah cepat kite kuar g beli ubat abg pastu bwa adik makan kul 1 lebih nk jmpt abg blk skolah...lagi nak beli barang nk packing utk besday adik sabtu ni ...bykkannnn keje nak wat :) Jom mkn kt secret recipe mamanye yg suke sgt mkn kt sini anak2 husben ok jer! Utk abg mama ade bungkus kek blubery chess dan coklat chess!


P/s: pic adik mkn kt secret recipe mkn spegeti...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

8.7.12

Facial - V Asia gold beauty foundation SPF 40

Tadi kite g facial muka nak cantekkannnn! Tapi tulah terpengaruh plak ngan aunty yg wat facial muka kite maka terbeli ler sunblock V Asia..muka pon dh ade pigmentasi sejak akhir2 ni nampak kusam xmcm dulu uwaaaaaaaa....acaneeee tu?

V Asia Gold Beauty Foundation (SPF 40) RM40.00

Gold Beauty Foundation adalah bedak asas yang diperkaya dengan minyak argan, kelapa dara, minyak biji anggur, kolagen, omega 3, 6 dan 9, vitamin E dan vitamin C.

Bertindak:
sebagai antioksidan yang membantu melindungi kulit selama 8 hingga 12 jam dari sinaran UV

mencerahkan kulit, menghilangkan parut jerawat, merawat jeragat

mengawal lebihan minyak, menutup liang-liang roma dan kecelaan pada wajah,

menegangkan kulit, mengurangkan garis halus, meningkatkan keanjalan kulit dan seterusnya menjadikan kulit kelihatan lebih halus, gebu, licin, sekata, cantik dan awet muda.

Gold beauty foundation bertindak sebagai alas bedak dan pelembap menjadikan solekan lebih menawan. sesuai digunakan untuk semua jenis dan warna kulit.

P/s: k x produk ni kawan2 sape yg ade pakai syer2 ler jng lupe komen eikkk!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

6.7.12

Good luck dear

Wish u best of the best for final game today 8am...good luck to u and the team. My prayers are with you! I hope you rock out there on the courts. Play hard and pay close attention.

P/s: N9 team sukan JKM Sabah..to my beloved botak u can do it jiahhh yuhhh! Love u :)


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2.7.12

The A-Team doing "Funk Untuk Ana" (Keroncong Untuk Ana)



P/S: Best wooooo lagu nie cube layan for suke2 jer :)

Aqasha - Suatu Masa (Dejavu di Kinabalu)



P/S: Sorry ler laling2ku skg ni tgh feel2 kinabalu jer lebih2 lg my sayang besok g sabah, sabtu baru balik wahhhh lamenye ako rase sunyi emmm :( bkn g mendaki tapi sukan KKM... ok sy suka Aqasha LOVE Aqasha...