6.8.12

Lee Chong Wei Kawin Taun Depan

Tahniah diucapkan kepada Datuk Lee Chong Wei yang akan kahwin dengan Wong Mew Choo pada tahun 2013 depan. Kalau anda semua nak tahu, pasangan atau bakal isteri Chong Wei juga adalah ahli sukan negara (pemain badminton jua)




Haaa siap pakai baju sedondon lagi warna pink..k lah chong wei all the best dlm berumahtangga nanti :) emmmm ako jer tengah nak cari mana kiosk yang ade jual aiskrim basket robbin kat seremban nie...aduhhh untung ler tauke aiskrim tu dapat promosi secara percuma sebab ko dah kate nak bg free ako pon mcm teringin plak nak mkn aiskimmmmmmmmm tuuuuuuuu!!!!

No comments:

Post a Comment