29.12.12

Aku Dia Unique

Xbanyak yang ako update sepanjang tahun 2012 tinggal beberapa ari jer nak labuhkan tirai banding tahun lepas banyak gak yang aku update...maklumlah taun ni aku bz skit hahahaaaaa ayat skima wehhhhh!

Tahun ni gak kami bertambah ahli kuaga dalam erti kata lain dapat orang baru dulu berempat sekarang dah berlima... Welcome my dobot Iman Izzuddin yang akan memberi keceriaan dan rezki pada kami semua muahhhmuaaaahhh :))

Well ako memang tak pernah pon ade azam dalam idup ni so pelisssslah jangan tanya ako ape azam tahun 2013 arrrggghhh mati akal den nak jawab eikkk!Azam dungun pon dah ade kedai makan walaupon masa Skolah dulu slalu jer kena denda kat Cikgu...weeee mungkin nama die azam maka die berazam hahahaaaaa klakar ke? Xpe biar ako gelak sensorang!

P/s: busan ako wehhh isnin ni...xterluah plak ako tunggu jer lah!!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

27.12.12

Mashimaro

Kelmarin smua koleksi teddy bear ako dr bapak mashimaro sampailah ke cucu cicit bear kecik2 abis uikkkk smua dah angkut ke umah aunty utk bg cucu die... Anak2 ako jenis alrgik senang batuk sesema utk jadi kena jauhkan dari smua bende2 yg bleh menyebabkan meke batuk sesema..

Ade antara koleksi tu masa cinta cintun dengan my chinta dulu ...bapak mashimaro tu 100lebih my chinta beli dulu snggup gendong smp ke kete kahhhhkahhhhh skg suruh dukung anak lenguh dh 6kg hahahaaaaa :) xbleh kutuk lebih nanti derhaka weeeeee! Momy siap tipu ako kate letak bear tu kt luar jer mane tau bile momy balik jer kate "momy dah antar g umah aunty bagi cucu die main"...arggggggh sedih dalam terpaksa!



P/s: my chinta says:"Kite xperlu lagi mashimaro tu kan kite dah ade mashiro yg sorang nie lebih bererti dan bermakna" sambil menujuk iman izzuddin yang ade di sebelah... So sweet terharu ako!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

19.12.12

Zippppp Zapppp

Ako xpasti ler apo motif sebonar eikkk tajuk kt atas dengan cite yg ako nk story ni! Raso eikkkk Xdo kono mengono pon....wahhhhhh see I am fluent speak nogori ngehhh ngehhh sy bangga jd org nogori sembilan...habihhhlah padahal tau asas je dh blagak pandai sgt jng ko ckp loghat nogori yg dalam2 den xghoti nak balas..

Ako rindu dobot ako a.k.a iman izzuddin Xdo mod nak kejo mod nak ngomel2 anak jer...lagi pon suasana sini dh xmcm dulu emmm sampai bile nak bertahan xtau ler lalalalaaaa...

P/s: bercerabih makna eikkk membebel dlm loghat nogori... tq lah en mazli mengajar den perkataan yg xprnh dengar :))


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

16.12.12

Mulut Longkang!

Jaga2 skit mulut tu tuan umah xbyk ckp tukang masak yg byk ckp! Orang yg datang nak makan pon xbest masak kot sodap xpo kan dah tahap ngumpat dah!!! Sabar jerlahh lebih sudu dari kuahhh:))

P/s: pisyooo no war!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

12.12.12

Sesal Mendua - Klangit

Lirik Lagu Sesal Mendua – Klangit
Dulu
Aku pandang diriku
Kekasih yang setia
Tak pernah berdusta

Kini
Aku mulai merasa
Sedap hati mendua
Perlahanku tinggalkan kamu

Tapi
Semakin jauh aku
Semakin aku rindu
Rindukan kamu

Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku

Mungkin
Mungkinkah kita bisa
Perbaiki semua
Kembali bersama

Kerna semakin jauh aku
Semakin aku rindu
Rindukan kamu

Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku

Benar apa kau ucapkan dulu
Takkan mudah ku lepaskan kamu
Menyesal aku curangi kamu
Aduh aduh Tuhan tolong aku

Menyesal aku tinggalkan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku

Benar apa kau ucapkan dulu
Takkan mudah ku lepaskan kamu
Menyesal aku curangi kamu
Aduh aduh Tuhan tolong aku

Menyesal aku putuskan kamu
Kerna ternyata aku tak mampu
Menahan siksa azab cintamu
Aduh aduh mana tahan batinku






12.12.12

Salam pagi 12.12.12 smua hope everything going smooth today... Ecehcehhhh pagi2 sudah speking london hahahaaaaa weeeee...:)

Cantek tarikh ari ni ade x yg nikah yg wt kenduri yg couple yg segala2nye lahhh...rasenye x kot (kecuali yg couple) sb ari ni kan rabu keje plak tu... Oppa gangnam style lalalalaaaa busannye nak keje demi mencari rezki utk anak2 jua utk diri yg suka mengonline shoping ku gigihkan jua pisyooo :))


P/s: oppa seremban style...:)) lalalaalaa... menghapykan diri! Cutekan bby ni kwn baru izzuddin namenye ape eikkk xingat plak errrkkk???


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

10.12.12

Harimau Malaya Vs Thailand

MALAYASIA                                 THAILAND
         1                                                      1


SELAMANYE SELAMANYE SELAMANYE HARIMAU MALAYA
LALALALALAA........



Xpolah nak wat camner dah seri kena kerja keras nanti lawan thailand kat thailand,,, selamat bertempur Harimau Malaya Aummmmmmmmm...:))

9.12.12

Bottle warmer n breast milk storage bag

Ari ni g shoping kt Manjaku hasilnye dapatlah bottle warmer dan breast milk storage bag..

Senanglah bila dah ade bottle warmer bile nak panaskan susu kuarkan jer dari peti ais trus panaskan...home n car used dlm kete pon bleh panaskan..senanglah my mommy bile jaga bby xlah lama nak tunggu :))




Breast milk storage bag bile dh pump susu kite bleh trus masuk dlm beg plastic ni ..kalu nak pkai botol kite perlu byk botol nak dbeli lagi pon bile guna plastic dh bleh jimat ruang menyimpan susu kt peti ais :))

P/s: bli jenama autumnz tapi Anakku tetap d ati... pisyooo! :))

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4.12.12

Dobot Sy Deman :((

Memang xde mood sgt wenggg wenggg ... kalu bleh xnak g keje nak balik jerrr :(( Dobot sy deman sesema batuk sakit mata... malam tadi g klinik kena sedut gas sedih sangat2  tapi semuanye untuk kebaikan  bby...moga cepat sembuh sayang mama!

Kawan2 tolong doakan yg terbaik untuk dobot saya Iman Izzuddin bin Jaafar moga cepat sembuh amin yarabil alamin...




P/S: pagi tadi g klinik lg sedut gas jumpa doktor bby...sok kena pergi lagi skali harap cepat sembuh sayang!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.