29.12.12

Aku Dia Unique

Xbanyak yang ako update sepanjang tahun 2012 tinggal beberapa ari jer nak labuhkan tirai banding tahun lepas banyak gak yang aku update...maklumlah taun ni aku bz skit hahahaaaaa ayat skima wehhhhh!

Tahun ni gak kami bertambah ahli kuaga dalam erti kata lain dapat orang baru dulu berempat sekarang dah berlima... Welcome my dobot Iman Izzuddin yang akan memberi keceriaan dan rezki pada kami semua muahhhmuaaaahhh :))

Well ako memang tak pernah pon ade azam dalam idup ni so pelisssslah jangan tanya ako ape azam tahun 2013 arrrggghhh mati akal den nak jawab eikkk!Azam dungun pon dah ade kedai makan walaupon masa Skolah dulu slalu jer kena denda kat Cikgu...weeee mungkin nama die azam maka die berazam hahahaaaaa klakar ke? Xpe biar ako gelak sensorang!

P/s: busan ako wehhh isnin ni...xterluah plak ako tunggu jer lah!!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment