31.1.13

Ape Dia Wat???

Ngehhh ngehhh ngehhh korang tengok ape die wat ... Cuba2 nak ngereng dah dobot mama.. Forever love iman izzuddin muaaahhh!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

25.1.13

Homemade Coklat

Taraaaaaaa....saje wat suke2 untuk anak2 nanti nak siapkan utk group berandoi plak doft gift coklat utk kenduri iman izzuddin... Suka x????

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

22.1.13

Bukan Terbaik Di Kalangan Terbaik

saya tahu...
Saya bukan seorang isteri yang baik
Tapi saya cuba menjadi yang terbaik
Cuba menenangkan ati mengatakan
Saya boleh jadi yang terbaik!

Saya tahu...
Saya bukan seorang mama yang baik
Tapi saya berusaha ke arah itu...
Saya sayangkan mereka semua
Demi mereka semua saya perlu berubah...


P/s: tibe2 rase sentap malam ni..saya sayang mereka semua lebih dari diri saya sendiri... :))


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Buzzzz

Seminggu xupdate ape2..hukkkk bz ler! Ako bz skit dengan keje2 yang slalu bikin aku pening macam mana nak rase rilex santai2 eikkkkk....

Eceli selain bz keje kat opis sibuk gak dok pikir banyak bende..macam2 yang nak di uruskan emmmm penatlah rasenye...taun nie xg holidaylah kalu g pon dekat2 kot xtido hotel bagai pon... pasti anak2 kecewakan memang tiap2 taun tu yang mereka tunggu2kan...taun depan kite g oversea cuti eikkk mama gandakan

Ok bai keje banyak nak urus!!!

11.1.13

Super Stronger

Ohhh no no no...ekceli ako xlah sestrong mane pon bile kena tembak peluru berpandu money drop gak! Wahhhhhh byk money drop maaa kalu mcm tu ari2 kena tembak xpe gak lah!!!

Gilo! Xhingin den doh lomau raso eikkk sojak akhir2 ni minat mendalam cakap nogori hahahaaaaa sebab den orang nogori.. Apo dulu ko bukan orang nogori ko? Ado yang kono lompangkan hahahaaaaa feling2 mcm baguh!!

Dah 8taun kawen dengan Mr right ako ni makin banyak terkeluar bahaso nogori jadi ako pon terikut2...

Ari ni mod sangat drop apo nak buek den kan kuli tolan jolah apo orang buek!!! Dah lama xujan kat Mata malam tadi turun gak...korang xsedih ke dengar cite den ni eikkkk....

P/s: Sayangku Jangan kau persoalkan siapa dihatiku Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu! "feling syok sendiri kahhhhh kahhhhh tetibe jer teringat aizat"
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

10.1.13

Teman penganti

Suka2 jer ako letak tajuk teman penganti...sebenarnye xde plak story yang nak di luahkan ni berkait dgn tajuk... Poning dah sampai..

Dah sampai kat umah tapi ako masih duk di luar dlm erti kate lain xmsk lg dlm umah... Weeee ako perlu ruang skit setelah seharian bekeje mcm kuli batak aaaahhh ako msh lg operation side ke nape smua keje operation I'm must do???? outside until paper work ingat sampah ke smua keje ako kena setlekan...

Perlu sangat2 ketenangan...perlu ke ako trus bertahan??? Lalalalaaalaa oppah seremban stail ari2 berkerut xawet muda nampak tua lahhh ako ni nanti ... Mumy I want to cry uwAaaahhhh!!!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Berdiam Bukan Cara Terbaik!!!

Nape yeaaaaa whyyyy? Yea slalunye ako hanye berdiam saje ape orang cakap pasal ako huuuuukkkk! Enough I'm not ur kambing itam okeyyy stupid! For those yang cuba2 nak campak keje kat ako siaplah dah dengar ako bersuarakan jangan pikir ko cine rapat dengan bos talam ko tu ako takut nak bersuara... Puiiiihhhh g mampuh sama Lu!!!!

Idup xslalu di atas ako doakan ko berjaya jangan selalu nak dropkan orang kalu money drop for sure ako nakkkkk sape xnak keng! Pagi2 dah marah nanti xberkat rezki xawet muda lah ako hahahaaaaa :)) senyummmm

P/s: rase nak lempang orang jer ari nie!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1.1.13

1st Entry For 2013

Happy new year everyone! May all these be you always:

(", )Blessings!
( ,")Love!
(", )Peace!
( ,")Happiness!
(", )Good life!
( ,")Good health!

P/s: sok cabaran untuk mengejut anak2 ke skolahhhh wahhhhhhhh :((

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.