10.1.13

Berdiam Bukan Cara Terbaik!!!

Nape yeaaaaa whyyyy? Yea slalunye ako hanye berdiam saje ape orang cakap pasal ako huuuuukkkk! Enough I'm not ur kambing itam okeyyy stupid! For those yang cuba2 nak campak keje kat ako siaplah dah dengar ako bersuarakan jangan pikir ko cine rapat dengan bos talam ko tu ako takut nak bersuara... Puiiiihhhh g mampuh sama Lu!!!!

Idup xslalu di atas ako doakan ko berjaya jangan selalu nak dropkan orang kalu money drop for sure ako nakkkkk sape xnak keng! Pagi2 dah marah nanti xberkat rezki xawet muda lah ako hahahaaaaa :)) senyummmm

P/s: rase nak lempang orang jer ari nie!!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment