11.1.13

Super Stronger

Ohhh no no no...ekceli ako xlah sestrong mane pon bile kena tembak peluru berpandu money drop gak! Wahhhhhh byk money drop maaa kalu mcm tu ari2 kena tembak xpe gak lah!!!

Gilo! Xhingin den doh lomau raso eikkk sojak akhir2 ni minat mendalam cakap nogori hahahaaaaa sebab den orang nogori.. Apo dulu ko bukan orang nogori ko? Ado yang kono lompangkan hahahaaaaa feling2 mcm baguh!!

Dah 8taun kawen dengan Mr right ako ni makin banyak terkeluar bahaso nogori jadi ako pon terikut2...

Ari ni mod sangat drop apo nak buek den kan kuli tolan jolah apo orang buek!!! Dah lama xujan kat Mata malam tadi turun gak...korang xsedih ke dengar cite den ni eikkkk....

P/s: Sayangku Jangan kau persoalkan siapa dihatiku Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu! "feling syok sendiri kahhhhh kahhhhh tetibe jer teringat aizat"
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment