10.1.13

Teman penganti

Suka2 jer ako letak tajuk teman penganti...sebenarnye xde plak story yang nak di luahkan ni berkait dgn tajuk... Poning dah sampai..

Dah sampai kat umah tapi ako masih duk di luar dlm erti kate lain xmsk lg dlm umah... Weeee ako perlu ruang skit setelah seharian bekeje mcm kuli batak aaaahhh ako msh lg operation side ke nape smua keje operation I'm must do???? outside until paper work ingat sampah ke smua keje ako kena setlekan...

Perlu sangat2 ketenangan...perlu ke ako trus bertahan??? Lalalalaaalaa oppah seremban stail ari2 berkerut xawet muda nampak tua lahhh ako ni nanti ... Mumy I want to cry uwAaaahhhh!!!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment