24.4.13

Kiyomi - 韓國賣萌歌 (完整歌詞) 繁中字幕

Pagi uollsss prfffttt…dah 3 ari ako rase lemau lesu letih lemah leka lempangkan baru nak sedar uoooiiitt mod ke laut dehhhh! Macam mano nie badan se ni raso nak doman jo mak oiitt (lebih kepada malas nak kojo). Ari ni dah Wednesday blues bukan Monday blues!!!

Ildeo hagi ileun gwiyomi, ideohagi ineun gwiyomi 
Samdeo hagi sameun gwiyomi, gwigwi gwiyomi gwigwi gwiyomi 
Sadeo hagi sado gwiyomi, odeo hagi odo gwiyomi 
Yukdeo hagi yugeun jjokjjokjjokjjokjjokjjok gwiyomi nan gwiyomi 


Mihihihi kot terbolit lidah korang membaco eikkk…po plak pasal tetibo jo bahaso nogori terkeluar nie…mihehemihehe Gwiyomi


Maksud sebenar Gwiyomi adalah comel. Gwiyomi yang sebutannya adalah Kiyomi dinyanyikan oleh Jung Ilhoon ahli band boy Korea, BtoB. Tarian menggunakan jari jemari ini juga dipanggil sebagai “1 +1 = Gwiyomi”. Fenomena ini menjadi ikutan kerana melodi dan lirik lagu yang sangat comel dan pengikut yang mengikuti lagu ini sememangnya sangat comel.



P/S: Teraso diri nie cam comel plak bilo layan lagu nie mihihiii...

7.4.13

Shaklee

See from now I am star taking vitamin E a.k.a Vita-E Complex Shaklee... Puas kawan ako dok promote SNE & Beautskin tapi ako mcm xyakin pfttttttt... Dan segala mcm mak bapak collogen sb ako tgk dh mcm cendawan tumbuh melambak di pasaran... Umang aiiii hage mahal plak mkn pon tahan 15 ari..

Dengan Shaklee hage vitamin E pon ok RM116 ke 120 ako xingat beb ako biase bli Shaklee utk anak ako vita-Lea dengan ostematrix untuk my mum...blaaa blaaa blaaa ESP + penyusuan set smua memanglah hage die cecah RM600 - RM700 tapi ako still rase berbaloi..senang cite korang try dulu bile free nanti ako cite eikk!

P/s: vita-E ni utk kulit jd lembut lbh kurang mcm collagen anti penuaan.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2.4.13

Blackout

Ni jumaat lepas g mkn...sebab byk entry dh save tp x publish.. Sup dah abis spegeti piza xsampai memang biaselah kalu g piza lambat service.. I am very bz yooo! Mihihiii....gelak dengan sopan bz dengan my dobot a.k.a iman izzuddin..harap smuanye berjalan lancar byk kecerlaruan kebelakangan nie.. Ya allah ko permudahkan segala urusanku jangan ko sukarkan segala urusanku!

P/s: Opis den xdo letrik tajuk xdo kono mengono dgn isi kandungan hahaha see i speking nogori very well yesssss osah terrer den nie!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1.4.13

Abot Mama tdo!

Abot tdo dengan lenanye..xbleh blah kaki naik atas tilam sebelah! Ngko bleh tdo stail mcm tu hahahaaaaa ;)


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.