14.7.13

Happy Fasting

5 ramadhan dah ari nie... Alhamdulilah harap2 semuanye berjalan lancar amin ... :)

Ade kalanye kite rase kite disayangi sebab sakit pening ape2 keadaan kite menjaga mereka tapi bila sesuatu hal mereka lebih pada yang lain... Terasa diri mcm x di sayangi... Yeaaaaaa! saya sangat bekecil hati mungkin yang kecik ni pon sama akan ikut jua :((


P/s: salam ramadhan semua and hapy fasting... Myb I'm not a good mum for them n not a good wife for u :((
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3.7.13

Al-Fatihah

Salam pagi rabu all readers... Mohon pada semua yang singgah di blog nie sedekahkan al-fatihah pada bapa saudara saya yang telah meninggal pada pagi ini 03.07.2013 jam 12.00 pagi. Semoga arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman dan dipermudahkan segala urusan di sana amin yarabill alamin.... Al-Fatihah


P/s: terima kasih pada semua moga allah merahmati kalian semua!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2.7.13

BURGERBYTE SENAWANG

Ni masa kami jalan2 beli barang anak3 seperti biasa kalau dah kuar tu anak3 ako confirm misti nak mkn McDonald, kfc, pizza hokkk olooohhhh mama ngan ayah ko nie dah xbleh blah dah dgn kfc McDonald pizza nie oiittt! Pelisssslah sayang3 mama smua nie! Tp mama ko tetap makan gakkk acamner tu????

Ok kite try selera baru burgerbyte kat senawang hage burger siti memang mahal skit compare dengan burger biasa yg kite beli tu tapi terbaekkkk sedap ko!!! Waga2 seremban memang ako rekemenlah sape yang nak g try makan sana xrugi pon kalu bayar mahal memang puas atilahh!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.