25.10.13

Sheila On 7



Gilo ko Sheila On 7 kat Hot Fm dah lama ako xlayan SO7 nie...memang suke dengan group nie aiiii lahh Duta   bile lah nak tengok muka secara live... suka dengar lagu diorg nyanyi unplug kat Hot Fm pagi tadi..




P/S : Layanlah lagu baru diorang Canggung

7.10.13

Repvblik - Sandiwara cinta




Sandiwara Cinta – Repvblik

Aku tahu ini semua tak adil
Aku tahu ini sudah terjadi
Mau bilang apa aku pun tak sanggup
Airmata pun tak lagi mau menitis

Alasan yang sering kali ku dengar
Alasan yang sering kali kau ucap
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa yang telah kau lakukan kepadaku

Chorus

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas tak berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

Mungkin ini jalan yang engkau mahu
Mungkin ini jalan yang kau inginkan
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa, ceritanya apa, aku tahu

Ulang Chorus 2x

Ku terima walau sakit hati

4.10.13

Indu nak beblogging macam dulu!

Asalamualaikum smua... Aiiii lahh hayyy indunye ako nk Beblogging mcm dulu!! Sibuk sangat sejak ade baby kecik nie... Yeaaa saya rindu sangat dengan Blog saya : Aku Die Unique #prasanmcmpopularsgt hahahaaaaa ehhhhhh memang syok sendiri pon.. Hopefully next year will be active back... Salam sayang with love amoy muuuuaaahhh ... seperti biase pic atas my manjer Iman Izzuddin Jaafar

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.