12.11.13

RACIST

- Rasa di tindas

- Rasa semua kesalahan di bahu ko

- Rasa gaji ko paling sikit dari budak SPM ( ko ade degree) orang baru masuk pon gaji beza 2, 3 ratus jer dengan ko

- Rasa keje ko punyalah banyak org yang goyang kaki jer keje senang gila tapi gaji lebih ribu2 dari ko

- Rasa sakit ati bile orang asyik kutuk MA LAI YAN .. cakap...cakap tanpa henti

- Rase orang ni blagak pandai macam diri tu hebat padahal pandai becakap jer keje 0

- Ko cuti 1 ari jer even half day pon panas tinga ko menjawab kol bos ko...nape xtanya cedik pandai yang gaji lebih ribu2 dari ko? Orang lain cuti sampai 2minggu relex ko 1 / half day dah melalak melolong kol cari   ko.. masuk akal???

Kesimpulan : Orang yang hanya pandai becakap belum tentu pandai wat keje orang jenis ni hanya tahu mencari kesalahan orang lain hanya tahu mengarah tapi bile orang yang di tindas tiada tahu ko gelabah ape pon xtahu..tutup jer tpon bile cuti senang di luar kawasan...


   - RACIST -

8.11.13

Love You Mr Arrogant


Saya memang tiada kekuatan untuk menulis dalam kate lain saya MALAS nak update blog… MALAS ni telah berluasa semenjak saya ade baby kecik  IMAN IZZUDDIN…

Yea saya sangat bz menguruskan si kecik sehingga tiada masa hahahhaha… kalu ade masa nak update pon kat opis… Nampak sangat ko ngular time waktu keje hehahaha… ado ako kesah? Bile malam si kecik tido ako pon sama tido xde masa ako nak layan bende lain sebab baby bf so malam2 baby akan bangun bf  kadang2 meragam.. saya cepat letih dan ngantuk lebih2 lagi kt tempat keje ohhh cepatlah 5.30 saya selalu tak tahan….

Saje jer ubah tulisan mcm cantek jer…mcm comel jer…mcm kuit jerrr… kami sebenarnye baru balik bercuti di cameroh 3hari 2malam di puncak yang sejuk menyebabkan baby deman batuk sesema dan ako turut sama dijangkiti… moga cepat2 sembuh sayang2 mama semua.. N3 cameron belum ade kegigihan untuk mengupdate L J J


P/S : Ade yang maki ako ni kan tajuk xde kena megena  dengan cite diatas… puihhh sabar yea kawan2 at list ako ade letak gambar Mr & Mrs Arrogant korang JJ