8.11.13

Love You Mr Arrogant


Saya memang tiada kekuatan untuk menulis dalam kate lain saya MALAS nak update blog… MALAS ni telah berluasa semenjak saya ade baby kecik  IMAN IZZUDDIN…

Yea saya sangat bz menguruskan si kecik sehingga tiada masa hahahhaha… kalu ade masa nak update pon kat opis… Nampak sangat ko ngular time waktu keje hehahaha… ado ako kesah? Bile malam si kecik tido ako pon sama tido xde masa ako nak layan bende lain sebab baby bf so malam2 baby akan bangun bf  kadang2 meragam.. saya cepat letih dan ngantuk lebih2 lagi kt tempat keje ohhh cepatlah 5.30 saya selalu tak tahan….

Saje jer ubah tulisan mcm cantek jer…mcm comel jer…mcm kuit jerrr… kami sebenarnye baru balik bercuti di cameroh 3hari 2malam di puncak yang sejuk menyebabkan baby deman batuk sesema dan ako turut sama dijangkiti… moga cepat2 sembuh sayang2 mama semua.. N3 cameron belum ade kegigihan untuk mengupdate L J J


P/S : Ade yang maki ako ni kan tajuk xde kena megena  dengan cite diatas… puihhh sabar yea kawan2 at list ako ade letak gambar Mr & Mrs Arrogant korang JJ 


No comments:

Post a Comment